Followers

Monday, February 21, 2011

Kerja Belah

pagi korang hurm mood hari ni semuanya spoil habis...ish..ya la kat tempat kerja aku ada ka patut kerja main belah ja datang jap pastu lesap entah pi mana tuptup tudia duk lepak-lepak suka suki dan yang paling best dah la datang lambat kerja pastu masuk jap office then terus keluar lepak menyembang ja kerja menci pon hado aku ya la mana taknya kerja lepas tangan..

walau aku ni bukannya pekerja tetap dekat bangunan tu aku just ditempatkan disitu dan lain company,kerja diorang pon aku kena buat ni yang tak syok bukan apa taw la kalau tak buat ada ja student nak complain, la ni biar pi korang buat sendiri kerja korang tu erk aku tak mau dah buat kerja korang,korang kena complain tu korang punya hal..

kerja aku pon bukan korang nak tolong hurm biarkan...korang pandai belah aku malas nak tolong dah penat kot...aku memang tak berapa gemar kalau orang yang suka belah dari buat kerja geram ja..kalau luncuh time tu tak pa la nak bersembang-sembang gelak-gelak terbahak-bahak tak pa la ni tak menyembang tak hingga orang kanan kiri dah haish...kerja tak tera mana time gaji tudia...laju ja na ahahaha macam-macam orang sekarang hurm nak buat macam mana la lagi kan diorang ni kan?

p/s : yang belum join segmen aku tu meh la join sini segmen IQ ANDA

7 comments:

apezs shah said...

efa jangan bagi muka.. cakap terus terang je kat derang... sabar yea..

aibaks said...

hehe... saba la yer mek.. tapi klu da dalam satu tempat keje tu.. lebih baik kite bersepakat.. insyaAllah..

YanaMIB said...

jd baik sgt kena pijak..klu x baik kena maki..tah la..papepon jgn tunduk sgt dgn staff² len..dorg dibyr gaji utk bz..oke?


oh psl segmen tu jgn lupa tekan ctrl+A utk tgk jwpn taw..saje hidekan jwpn..hehe~

faztee said...

teruskn bekerje...slm ziarah & folo..http://shares-something.blogspot.com/

CGG said...

kene taichii la??

::FAIZ FARISH:: said...

sabo je lah

Cayril Ikhwan said...

selamat berkerja

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...