Followers

Thursday, February 17, 2011

Business ON9

assalammualikum and morning semua nak tanya pendapat korang la Business ON9 ni ok tak? hurm tetiba aku terasa nak buat Business ON9 kat dalam blog aku ni ok tak? Rasa-rasa ada ka yang nak beli? ahahaha hurm..korang pernah beli barang dekat online punya? ok tak? suka? Aku nak buat Business kat online ni takut tak da sambutan la plak kan? hurm..nak trai dulu la kalau ada tu kira alhamdulilah la kan? hehehe nak dapat income sikit insyaallah harap-harap Business yang bakal aku rancang ni menjadilah erk =) korang doa-doakan lah yea =) tu saja nak cerita pon tak da apa lagi tunggu petang karang la kot next entry aku ahahaha huh sapa ada twitter? jom twit-twit nak? ish-ish tiba-tiba* ja kan ahahaha ni kerja budak bosan dikala hari jumaat ahahaha

P/s : jom-jom twit-twit efashi

6 comments:

Mr feckry said...

ape salahnya, janji halal

nur anis said...

pernah beli online. tapi lens je la..:) ada yg ok, ada yg aa masalah. cuba je lah berbisness online. mana tau ramai yang berminat..saya pun suka usha online blogshop..cuma x terbeli je lagi..^_^

QasEh SUfi said...

try la...sy pon skunk ni bjinak2 jgk gn bis on9 ni..huhuhu
lau awk xcube,awk pasti gagal 100%..tp kalo awk mcuba peluang utk bjaya n gagal 50%-50%...jadi,utk bjaya awk kne berani mcuba ^_^...
support u..

QasEh SUfi said...

bis on9?gud planning..sy pon skunk ni bjinak2 gak gn bis on9 nih..huhuhu...cube la,kalo awk xcuba,da kompem awk gagal 100%,tp kalo awk m'cuba, peluang utk bjaya dan gagal 50%-50%...so,nak bjaya,kne berani mcuba ^_^..
support u..huhu

::FAIZ FARISH:: said...

stuju ngan Mr feckry

YOUsoF said...

Bagus niat ni Efa..

tapi kena tengok jugak potensi barang yang kita nak dagangkan tu.. kalau barang yang jarang² jumpe kat on9 tu lagi bagus...

yang terbaik ok!

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...