Followers

Monday, January 3, 2011

Sengal Zone : Masuk Bloglist Awak !!

Kali ni aku nak join segmen si sengalzone [ udeen ] jangan marah ah :) ok ni sebab selalu aku tak dapat nak join...segmen dya..asyik terlepas gara2 entry kekadang buat malam salah aku gak sebab malam tak berblogging hahaha...tapi tak pa ini hari nak join walau rasa mcam dh lambat miahahaha :P ok dah aku menyimpang banyak hahaha terus pada tajuk ok?nak tahu syaratnya?meh tengok BLOG SENGALZONE INI 


Kenapa anda nak masuk bloglist Sengal Zone ?
  • Sebab aku suka blog dya ni sengal-sengal gitu walau sengal semua entry dya aku suka bermakna ok walau agak-agak sengal kekadang tu sesuai ngan cara penulisannya..huhu 

Sudi tak anda bekerjasama dengan blog Sengal Zone di lain masa?

  • aku sangatlah sudi sebab blog si udeen ni macam-macam dya buat tapi jangan malam-malam sangat melepas lagi aku ok?

Secara jujur , pendapat anda tentang blog Sengal Zone  

  • secara jujur-jujurnya aku suka blog ko udeen sebab ko memang ada bakat...sengal boleh,lawak boleh semua macam serba boleh...terutama aku suka bakat ko tres2 buat header memang terbaik la...cantik ja semua header yang ko wat untuk blogger-blogger lain...meh pinjam bakat cikit :)
ok Done udeen :)

1 comment:

DiaUmaiNiNaz said...

Efa..gud luck n then tak bagus berjaga malam2 kan..blogger yg budiman pls post entry like buletin pagi..(not awal pagi)

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...