Followers

Monday, January 3, 2011

Segmen kami blogger baru

hari ni aku nak join segmen dari 1 blogger ni...aku taw blog dya ni pon kat blog bro ben huhu..sebab apa aku join?sebab semangat blogger tu walau baru lagi merangka macam aku hahaha eceh dah aku mengarut plak pepetang ni sebab laju plak tenet kt opis ni hahaha :)so aku pon tanpa segan silu join itu segmen tapi dya kta boleh....so aku apa lg hohoho...

kena tag 3 orang tapi ada 2 blog ja yang aku dpt tag sb yang lain dh banyak sangat follower huhu


tag blog yang aku selalu bukak setiap hari

[ Bro BEN ] kekadang aku jadi silent reader blog bro ben ni... tiap2 hari aku buka kecuali sabtu&ahad sb aku cuti blogging pon cuti huhu :)

ok done :)

1 comment:

najwa's said...

thanks tag laling.. :) will do soon ya. sekarang ni little bit bz sket ler..

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...