Followers

Monday, January 17, 2011

Remaja maut !!

Salam and hye semua ok hari ni paling gempak malahku terkejut melihat satu berita mengenai remaja maut gara-gara rakan di dalam laman sesawang FACEBOOK!!! Wo0..agak ngeri dengarnya...tapi ini diluar negara...di Malaysia ada gak ka?Uish takut sangat eh dengar benda-benda macam ni....fuh..sabar ja la dengar yang macam tu huhu..Ini kes salah gunakan facebok salah memilih kawan kot entah la macam-macam plak janganlah ada macam ni kat Malaysia ngeri eh

Remaja maut dibunuh rakan Facebook

 sumber [ HARIAN METRO ]

VILNIUS (Lithuania): Seorang remaja lelaki ditahan kerana disyaki membunuh kenalan barunya selepas mereka bertemu hasil perkenalan di Facebook, kata polis semalam.

Suspek, 14, didakwa bertemu mangsa selepas mereka saling bertukar-tukar mesej melalui laman sesawang sosial popular berkenaan.

Jurucakap polis Lithuania berkata, mayat remaja perempuan berusia 13 tahun itu ditemui pihak berkuasa di pinggir Vilnius pada petang kelmarin.
Katanya, mangsa berasal dari Alytus di selatan Lithuania dan pergi ke pinggir ibu negara Lithuania itu untuk bertemu suspek yang tinggal di situ. 

P/S: Janganlah anda bermusuhan antara satu sama lain hinggakan hendak membunuh!!!berkawan biar beribu tapi musuh jangan dicari...

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

God.... apala nak jadik... Dunia2

adamzico said...

efa: takutnya.. jangan remaja maut sebab BLOG plak lepas nie.. kan! (hehe.. saya bukan remaja..!)

ejulz said...

ape nak jadi la skang.. bunuh mbunuh berlaku dimane je.. luar negara.. dlm negara pun ade.. :(

Hanif Idrus Blog said...

Zaman sekarang ni ..kalu gaduh2..mesti bunuh..

Hanif Idrus Blog said...

Zaman sekarang ni ..kalu gaduh2..mesti bunuh..

aibaks said...

tu kes bunuh kat luar.. kat dalam mesia pun de gak.. baru2 ni kes bunuh kat serawak sebab mangsa tu tahu rahsia kes curi moto je.. sian depa

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...