Followers

Wednesday, January 26, 2011

Nak Promosi jap

ok kengkawan semua selamat petang hehehe :) er tajuk entry aku kali adalah promotsi yea. promosi apa? yey promosi pasal kesukaan aku suka tengok 1 blog ni hehehe bukan apa aku teruja sebab diorang ni fotografi ok like it tengok semua pic-pic yang diorang ambik tu :) best ja taw..aku memang suka tengok orang ambik pic lawa-lawa teruja ok :) banyak blog yang ada pic-pic best yang aku suka tengok antaranya adalah blog GB blog BUKAN PHOTOGRAHER (aku rasa dya ni photograher la), blog BAINCARDIN ( FUH encik bain ni punya HDR terbaik pi la tengok erk) banyak lagi tak tersenarai aku hehehe bila masa plak aku nak jadi macam diaorang kan? O0h..kamera itu tidak dapat lagi beli sebab tengah runcing nak wat pilihan who can advice me about camera DSLR?Who?you+you+you? hahaha yey dah-dah aku berangan lebih-lebih lak hahahaha...tu gara-gara kamo kamera DSLR ;) tapi tak pa tunggu la ti aku pi cekau kamera tu hehehe :P ok baiklah banyak mengomel lak aku ni so terus pada promosi tu yerp..aku tetarik ngan promosi yang diorang buat tu taw suka sangat tapi haish lambat lagi aku mau tawin kehkeh :P ok buka wedding ja diorang ambik ok tapi engagement, potrait, kidilicious, convocation dan birthday party untuk kanak-kanak hehehe best w0o..tak caya nah tengok pic ni :)


sesiapa nak kawin moh la tempah ambik diorang ni jadi fotographer korang yey ;)


selain tu korang leh pergi terjah diorang punya blog   [ syadiehearty ] DAN bagi flickr lak klik ja dekat [ SINI ] paling tetarik dan menarik model diorang yang baru tu yes i kenal diorang waah...best jadi model kan er aku ni ketot tak sesuai hehehe :) suka tengok kak ita pose jadi model diaorang tu :) itulah kak ita cantik kan ? heh  apa nak gorat?no.no.no melepas korang sebab kak ita tu dah tawin ngee ;)


cantik-cantik tak? baju ditaja oleh Mawarwanis Boutique 
cantik kan suka ja aku tengok

16 comments:

Solihin Zubir said...

sy pon minat gak fotografi ni..
tp lom mampu nak beli DSLR sindri..
guna kamera cikai ja.. huhu..

EmanCloud said...

eman suke men HDR gune photoshop! huhuhu

A'IM said...

KAHWIN NANTI NAK TANGKAP GAMBAR SENDIRI LAH..HAHA

Farhan Zulhusmi said...

agal2...lima taun akan dtg punbya weding leh tempah sekarang x????hehehe

Hanisah Safian said...

gamba cantekkk :)

JIJI YU said...

cantik2

DiaUmaiNiNaz said...

memang cantik2 foto kalau guna DSLR...

CouLeur de Chiqu3 said...

tolong promot kite punye plak..heee ~~

efa said...

@Solihin Zubir hehehe sama la kita guna kamera hp aja :)

efa said...

@EmanCloud ni mesti tere bab2 HDR kan

efa said...

@A'IM
hikhik boleh aja make sure pakai tripod ok :)

efa said...

@Farhan Zulhusmi miahaha kena tanya tuannya la kehkeh

efa said...

@Hanisah Safian yeah mmg cntik

efa said...

@JIJI YU yeah cantik kan hehehe

efa said...

@DiaUmaiNiNaz betul mmg cntik...tp kan mahal kehkeh

efa said...

@CouLeur de Chiqu3 promote apa lak?jap nak gi terjah ok

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...