Followers

Sunday, January 23, 2011

'mydemcomic dialog contest'

yess...harini aku nak join contest dari someone blogger ni...aku dapat taw pasal contest ni pon dekat blog akak yana hehehe :) rasa macam nak join so aku memang nak join...hoho...nak taw contest pa jom terjah blog [ mimizuzuhaha ] yeah..time aku dah naik merapu dah ni :)

 ni header blog dya...suka auww..kartun-kartun ni ngee :)


yang ni dialog yang aku pertaruhkan haha...merapu sungguh eh aku ni..sepatutnya dreamworks..tapi dya buh drillworks auww kreatif la blogger tu like it
[nak baca sila klik image ok ;)]

kena tag..aku main rembat ja pilih untuk  tag






4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

mcm2 contest skrg ni.... hm, naik pening nak ikut mana. haha

apezs shah said...

salam

efa alaaa tgklah nti k..
sbb apezs ni bab nak edit picture tu susah hehe,..

mimizuzuhaha said...

hahahahha comel =)
tima kaseh sebab join =)

aibaks said...

rajin efa join kontes ye..
gudluck!

PUTIH MELEPAK BAGAI SANG PUTERI

Ramai yang nak putih? mesti ramai kan? tetambah bagi yang banyak aktif dalam sukan luar ni..terutama budak sekolah dan pelajar universiti.....