Followers

Sunday, January 16, 2011

MaNa 1 jadi Pilihan!!

Salam and hye semua ok hari ni efa nak tanya la korang-korang yag pakar ni (^_~) hehehe...ok bagi korang kan mana 1 jadi pilihan buat korang terutama untuk lelaki korang prefer
      
Wanita Bekerjaya &Wanita Tak Bekerjaya

korang lebih prefer suka wanita bekerjaya atau tak? Bagi sebab mengapa korang suka? Kebanyakkan yang efa tengok sekarang laki lebih prefer wanita yang bekerjaya...Entah plak mengapa lebih prefer macam tu sebab tu efa nak la tanya korang...apa pendapat korang?
 
ok bagi wanita plak, mana 1 jadi pilihan buat korang..korang lebih prefer suka lelaki bekerjaya atau tak? Bagi sebab mengapa korang suka?
 
Lelaki Bekerjaya &Lelaki Tak Bekerjaya

8 comments:

ZWAN SABRI said...

Kalaw zwan, zwan suka wanita yang bekerjaya sebab wanita yang bekerjaya ni pandai berdikari. Nnati kalaw zwan tengah terdesak, dia boleh tolong sikit. Lagipown, Slalunya wanita bekerjaya ni wanita yang educated.. So, annti dia bolehla ajaq anak kami bagi jadi pandai macam dia.. ;)

NOOR FATIN said...

saya pmpuan, msti la nak lelaki yang bekerjaya. hehe :)

Syafiq Rosli said...

compem bekerjayakan..yelah zaman sekarang zaman yang perlu kan duit..huhu

10jarijemari said...

yes!! saya prefer y bekerjaya...malah saya suruh awek saya untuk continue stdy...
saya mahu kehidupan masa akan datang penuh dengan ilmu dan pengetahuan~ ^^

efa said...

@ZWAN SABRI yeah...menjamin masa dpn anak2 hikhik :)

efa said...

@NOOR FATIN yeah sama :)

efa said...

@Syafiq Rosli hehehe betul...skrg semua guna duit

efa said...

@10jarijemari yeah...terbaik ni..

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...