Kursus!!

Ok efa nak tanya korang dah pi ke krusus?Krusus apa la kan efa ni pepagi hahaha :P yeah...krusus kahwin?dah pi ke belum ni...huh?

 pic dipinjam dari google :)


Ok tak semestinya kalau nak pi krusus tu untuk orang dah nak kahwin kan? No.no. tak salah...kita pi krusus tu awal-awal bukannya gedik ka hegeh-hegeh ka nak pi kahwin dah....No no tak betul tu..salah tanggapan kalau orang berfikir begitu kan? Salah satu faktor mungkin sebab  time krusus tu..harga krusus tu ok ka...masa terluang tu ok ka....rasa ingin tahu macam mana krusus tu dibuat ya dak? ka ada sebab lain? hoho...tepuk dada tanya sama hati kehkeh :) bagi efa pergi awal is better...korang pulak camna?huhu...Ok pakat-pakat la korang semua pi krusus kahwin ok?Sebab pa..dengar-dengar ura mengatakan yang jabatan agama islam merancang untuk merombak kursus kahwin menjadi selama 5 hari ok?Betul atau tak wait and see orite..dan akan ada qiamullail ok? Tapi is better sebab ada qiamullail kan? Time efa pi tak da qiamullail dan hanya 2 hari ja...but korang fikir-fikirkan lah...erk...tapi best la ada qiamullail  huhu..jom pakat-pakat pi krusus cepat-cepat...

32 comments:

ejulz said...

selamat ke jinjang pelamin.. haHa :P

baincardin said...

Kali ni encik Dave Hills pun suka HDR! Jom layan...^_^

Gayahspears said...

hahaha.. efa!!! miss u yunk.. sory lambat terjah..
Gayah suda g kursus kawen thn lepas, tp calon je lum ade lagi~wakakakaka

aibaks said...

bagus2.. gi la awal2.. pastu klu free gi la tiap2 tahun.. bukan pe..nak refresh minda kite sebagai en hubby n mrs wife.. hehe..

Ujang9897 said...

ala..tak pergi lagi..mmg nk g nie..hehe

ch!natsu said...

if ada ms xslh nak pi awal..
n in case nnti nak kawin trlupa byk hal leh pegi lg..
at least 2nd time pegi leh refresh blk.. huhu~

SANDRA AZWAN said...

Hello Efa, Thanks

GreenAppleKu said...

Pergi awal untuk mendapat ilmu. Sok2 kalau dah bertemu jodoh, tak perlu fikir dah bab kursus ni..

efa said...

@ejulz uish lambat lg calon tarak...huhu

efa said...

@baincardin ya ka encik bain..nk pi tgk la..

efa said...

@Gayahspears miss gayah juga kehkeh :P tak pa gayah...yey..efa pun dh pi..wakakaka ya ka tu...tipu..hahaha :P

efa said...

@aibaks hahaha...marilah kita menrefresh minda haahha

efa said...

@Ujang9897 uish ya ka...ajak kak yana pi ok ujang :)

efa said...

@ch!natsu yeah betul tu..

efa said...

@SANDRA AZWAN welcome wan :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer gi kursus kawen..hehe.

adamzico said...

efa: hehe.. dah lama dah ade sijil.. huhu.. calon xde la plak.. huhu..

Norfa said...

dh lam ag kursus kawin.. tapi kawin nye idak lah jugak2..heheh kalu g kursus cam ni dapat ustaz yg funny sure xmengantuk punya lah..

zOeY zAu YaH said...

x slh la pi kursus awal2..hihi

mr.syazwan said...

tu laa dlm bulan 7 berkuat kuasa

so kena cepat ni

haha

tpi sijik kursus kahwin ada limit ke

unlimited ek?

apezs shah said...

Salam

Efa apezs sendiri tak tahu nak cakap macamane. Sebabnya apezs tak g lagi kursus ini..:p

efa said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) huhu..jom pi lg..huhu

efa said...

@adamzico hahha adam same to me la..kehkeh..

efa said...

@Norfa kahkah sama la kita kan..tu la best ja ustaz time efa pi lawak kehkeh

efa said...

@zOeY zAu YaH ya betul tu

efa said...

@mr.syazwan tu la kan..so pakat pi cpt hehehe..limit atau unlimited?entah la plak...tak taw plak bab tu

efa said...

@apezs shah baik pergi cpt apezs...nnti naik harga w0o..hahaha :P

areripe said...

amik dekat U murah ooo.
students price!

baincardin said...

Efa pi sini:

http://kotakitam.com/2009/02/10/right-brain-feeds-01-amazing-hdr-photos/

download Dynamic HDR. Trial version tapi boleh pakai selama²nya! yay! ^_^

efa said...

@areripe yeah betul tu kt u or kolej kan murah...berbaloi..efa wat kt sana dulu huhu

efa said...

@baincardin thanks encik bain :)

ZWAN SABRI said...

Awainya pi kursus kawen..
bagus2.. ;)