Monday, January 10, 2011

mana 1 pilihan

Salam and hye semua ok hari ni aku nak tanya la kan korang bila nak bukak Blog ka,Twitter ka,Facebook ka,atau apa-apa ja la yang lain kan? korang akan bukak guna apa erk?



Internet Explorer? kah?



google chorome? kah?



mozilla Firefox? kah?


Mana 1 yang akan korang gunakan?With want all of you prefer to use? Dan kenapa memilihnya?


35 comments:

Anisa Hang Tuah said...

chrome.
sebab beesttt

hakeem kira said...

explorer untuk yg noob je hehe .

hakeem kira said...

ni first time aku bukak blog org tp tak mute kan music die . :)

apezs shah said...

Salam

pada apezs, saya pilih chrome. kedua mozilla.

1) chome = sebab dia lebih ringan untuk loading. Dan cepat. Tab lebih mudah buka. Sbnarnya banyak lagi. xdpt nak senaraikan kat sini efa hehe..

2) mozilla = mudah loading juga, cuma dia lebih cantik ;)

nora said...

mozila, sbb takde chorome lallala =p

::FAIZ FARISH:: said...

mozila

fyna said...

chrome besh!!~


http://inibelogfyna.blogspot.com/

Ujang9897 said...

google crome

y-A-n-A said...

guna server nama google chrome!! :DD

Solihin Zubir said...

kdg2 guna Google chrome.. kdg2 guna Mozill... Dua2 ok..
IE dh tak besh! heheh..

sicomot-comel said...

Guna Mozilla sebab

Explorer dah lapuk dan

Chrome pulak takde...keh3

Norfa said...

saya guna intenet xplore & mozilla

aibaks said...

dulu pernah pakai opera.. hehe.. ok la..

a'im said...

crome... coz stable and good performance...

gadisBunga said...

google chrome.

sebab? best kot. huhu~

arep_lockermonth said...

chrome lorh..

mie said...

chrome..
mudah dan laju

anies anessa said...

chrome sbb sng..
IE plak kdg2 stop working..
tnsen pulak...
mozila....hurm...okeh lar..
tp cm lmbat ckit...

efa said...

@Anisa Hang Tuah ya ka best tak prnh guna chrome lg nk try la

efa said...

@hakeem kira hahahaha ya ka..

efa said...

@hakeem kira yeah kan...best kan huhu

efa said...

@apezs shah dua2 erk..good

efa said...

@nora
sama la kita :)

efa said...

@::FAIZ FARISH:: yeah sama la kita

efa said...

@fyna
nk try la semua duk kta best..

efa said...

@Ujang9897 yeah akan efa guna rmai plak pkai crome ni

efa said...

@y-A-n-A yeah ok la tu

efa said...

@Solihin Zubir yeah IE tak best...kehkeh

efa said...

@sicomot-comel sama la kita

efa said...

@Norfa same to efa..but ie jrg guna

efa said...

@aibaks opera haahha..yeah semua ok kan

efa said...

@a'im
erk ya ka..

efa said...

@arep_lockermonth yeah crome

efa said...

@mie
nk kena try ni

efa said...

@anies anessa nk kena try pkai chrome la..selalu pkai mozila ja..ie lansung tak pkai huhu

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...