Followers

Wednesday, January 5, 2011

Contest Aku Dan Kaca Mata

orite kali ni aku nak join contest dari seorang blogger ni..kira ni first time dya buat contest tu..hehehe tetiba ja aku rasa macam nak join contest tu,dan nak support lah dya gak untuk first contest yang dya buat ya da?miahaha lagi pun tarikh contest ni pun dah nak dekat abis iaitu 12 januari 2011 so disaat akhir ni baru aku nak join...sebab apa baru join?sebab aku tak taw mana 1 pic kaca mata aku nak letak ekeke pening...contest apa yang aku bebel ni ni ha contest......


*

*

*

*

nak join?meh kita gi terjah blog  [ SyafiQ ]


pic yang aku pertaruhkan adalah [ sila pakai spec gak untuk tengok :P ]
*

*

*

*

*

*

*

pic ini aku pertaruhan huhu :)sila jangan senyum bila tengok sebab hudoh aku pakai spec :P



nak tag mengetag la plak ish orite mangsa aku adalah 






Photobucket

ok Done cik Syafiq :) eh boleh menang ka ekeke perasan aku huhu

12 comments:

Syafiq Rosli said...

toing2..tuan tnh dtg lawat..all da best ya..

a'im said...

haha...naper guna nama hujung jer...ades..ayah saya tiada kena mengena...

bukan photographer said...

alamak..dah nak abes ke tarikh die..dari aritu nak join asik lupe..hehe..btw..nice pic

efa said...

@Syafiq Rosli yeah tuan tanah dh dtg..dh join huhu

efa said...

@a'im
eh silap jap nk tukar huhu kantoi nma ayah ko ada sini huhu

efa said...

@bukan photographer boleh lg join la..jgn lupa buat la ok

Fxysche Nas said...

peeeewit..hehehee
good luck dear ;)

mie said...

uiihh!!
lawa spek...

efa said...

@Fxysche Nas kehkeh :)thanks..

efa said...

@mie
bahahaha lawa ka spek tu mcm tak lawa ja mcm lawak ada la kot huhu..

aibaks said...

muncung tu klu panjang skit lagi mesti leh menang... ehehe..

efa said...

@aibaks ceh aibaks ni..

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...