Tuesday, January 25, 2011

Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli

orite dikala aku dh nak pulang kerja ni sempat lagi nak join bloglist  [ syafiq rosli ] hehehehe so moh ler kengkawan kita join jom-jom...blog dya ni kan aku rasa bakal jadi blog macam abang ben huhu...letop ja blog dya ni hehehe :) sebab nak join bloglist dya pon senang hoho :)

header blog dya :)

ok for info encik syafiq eceh den ni perempuan :) ok done :)

5 comments:

apezs shah said...

salam

wah yeke efa.. dia pon meletop macam abg ben yea.? Wah bestnya.. org glamor tu u..;) nak join.

mr.syazwan said...

wah nak bloglist siap kena post entri ke??

huhu

dahsyat

buat pengetahuan awk..

saya da ltk awk kat blog list saya

x perlu pun nak post entri..

huhuhu

JIJI YU said...

same le kite..muehhe

arep_lockermonth said...

arep pon ade join gk!

Syafiq Rosli said...

hehe..thank eh..

Gayatkah anda ?

Nak cerita mengenai gayat atau pun tidak bagi anda diluar sana? gayat?? gayat untuk apa la kan?kak Fa ni? gayat bila duduk atau berdiri di ...