Sunday, January 30, 2011

Best la Mereka

Assalammualaikum and good morning to all reader :) sihat ka?Kalau sihat alhamdulilah amin :) apa sebab tajuk entry aku best la mereka kan? yey sebab pa terus ja baca the end entry ni dulu ok :) ok tadi aku bukak ja lappy aku dan terus aku on FB aku ok then aku tengok dekat sis heliza helmi fanpage kan fuh...dya ada bubuh pic busana jenama HELIZA HELMI by YASALMA huhu gila kau cantik seh ^_^ suka ja aku tengok ok cantik dress dya yg warna unggu tu :) like it ok tambah-tambah kak ija pakai sesuai ja hehehe ok nak tahu lebih lanjut pi dekat fanpage kak ija dan juga leh  tinjau kat blog tyastouch ada pic busana tu gak  dan kat blog tu juga korang leh buat tempahan makeup taw sapa nak tempah untuk wedding, tunang or dinner leh la contact-contact situ, cantik makeup dya serius tak caya? pergi ja tengok kat blog [ tyastouch ]

blog tu ada pic busana jenama sis ija :) tapi yang warna unggu punya tak ada la kalau nak tengok pi ja tengok dekat fanpage kak ija ok :). Dan paling aku teruja bila tengok fanpage kak ija pagi ni di fb adalah gathering sahabat blogger dan dapat berjumpa dengan kak heliza fuh best wey jumpa kak heliza tu nak gak aku ekekeke :P ok dah-dah aku berangan lebih lak kekeke ok nak tahu sapa pergi? ok korang leh terus tengok kat blog[ broframestone ] hehehe erk aku baru tengok kat blog broframestone aja la yang lain lum pasan lak nanti-nanti korang tengok la sendiri ok :P 0oh...tidak gila best gathering tu aku tengok yey jeluz jap hahaha :), ish gila hari ni sunyi sepi aku sorang duk kat ground floor ni oh...tidak napa opis aku dekat ground floor ni parah-parah semua student cuti so 0oh...tidak aku sengsorang lak eee...tak pa sok cuti terus sampai tahun baru cina yey so Mood nak cuti jejalan yey :) korang tahun baru cina plan nak gi mana?

3 comments:

apezs shah said...

salam

wah wah lamanya cuti..

anggar berkawand said...

Lama neh saya gak bersinggah disini..
kangen ama kawand-kawand blogger..
gmn pny kbar??

SALAM BERKAWAND
:)

::FAIZ FARISH:: said...

Apezs 1st.....hm

Gayatkah anda ?

Nak cerita mengenai gayat atau pun tidak bagi anda diluar sana? gayat?? gayat untuk apa la kan?kak Fa ni? gayat bila duduk atau berdiri di ...