BEN ASHAARI BLOG

Yes abang ben buka lagi senarai blog list untuk blog dya yey seronok sebab nak join semalam uhuk :( server network office aku da problem la nk loading tu kemain lambat  pulak tu huhu..dah la nak cepat buat entry tu pastu nampak sangat tak sempat kan? So alhamdulilah rezeki aku la agamaknya hari ni sebab abang ben bukak balik yey best sangat :) so aku nak join gak tak kira hehehe so apa perlu aku wat untuk disenaraikan di blog abang Ben ni adalah :

  • Letakkan header BEN ASHAARI BLOG : ok Done
 

  • Tajuk : BEN ASHAARI BLOG ( Ok is also Done)

  • Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda : selalu 1 atau dua bergantung pada kerja aku kalau tak bz lebih atau kalau idea banyak ada la dua tiga entry aku,post sehingga kini 47 tahun ni ja.tahun lepas entry aku 109,aku masih baru dalam dunia blogging ni tak banyak post aku sebab idea aku ni tak curah-curah macam blog abang ben ngee :) termasuk yang ni 48 lah yea huhu

  •  Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI : ok sebabnya aku suka cara penulisan blog dya ni banyak ja idea melimpah-limpah dan abang ben ni banyak membantu blogger-blogger baru macam aku, abang ben ni banyak juga advice yang dya bagi dan terselit dekat entry blog dya tu :), selain tu aku nak gak promote blog aku melalui blog dya.

  • Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ? : 
 
 erk popular huhu kalau lah yea..aku nak promote blogger-blogger baru yang masih nak mula merangka  dalam dunia bloging  ni :) selain tu aku akan membantu serba sedikit untuk yang masih baru dan aku nak memperbagaikan setiap entry yang aku post :)




5 comments:

gadisBunga said...

nice entry. teruskan berblog ye efa. :)

nuRuL aZieRa said...

wahh...masuk bloglist ye...=)
hehe.... rase nak join jugak la...boleh? =P

DiaUmaiNiNaz said...

Cayok! Efa..gud luck..niat yg baik patut jd contoh blogger lain...

MataHati @ MH said...

semoga berjaya menyelitkan diri dlm bloglist tu.. ;)

Farhan Zulhusmi said...

insyaallah...anda akan dapat apa yg anda ingn kan...amin....
sma2 kita move sebagai blogger erk...hehee