Tuesday, January 4, 2011

aku tersebak kini

sebak menusuk hati aku kini

mengapa?


mengapa?

mengapa?

mengapa?


beliau undurkan diri?

ish aku kini sedih bercambur bauk hukhuk...


kerana dya seorang yang terbaik bagi aku...menyumbang pelbagai pada negara..tapi...



mengapa?



mengapa?


beliau letak jawatan
*

*

*

*

*
Datuk Misbun Sidek

seorang jurulatih yang terbaik bagi aku...tiada ganti untuknya walau aku tahu bakal ada jurulatih baru mengantikannya :( so sad but nak wat cmna kan?dah nak letak jawatan gak...

BTW aku amat bangga dengan Datuk Misbun Sidek, juga selaku idola aku untuk terus menerus bermain badminton dirumah ok...huhu..dengan caranya melatih para pemain Badminton Malaysia..juga pada cerita pada zaman dulu tentang Anak-anak sidek aku salut samanya hukhuk :)

nak tahu cerita lajut tentang kisah ni boleh tengok [ Article ]
itu yerp

9 comments:

My MiRa said...

mira nak sambung...mengapa?
mengapa?mengapa????hehehehe saje je melawak kat sini...

salam kenal dari mira

gadisBunga said...

kemelut politik la ni....

dia dah tak tahan.

letak jawatan lagi bagus. chong wei masih boleh berlatih dgn dia lagi....

efa said...

@My MiRa hahaha thanks miera sb singgah sini :) salam kenal gak :)

efa said...

@gadisBunga tu la kan..yea mmg la..

Hanim Mahali said...

sebak juga... tak sangka dia nak letak jawatan...

JIJI YU said...

mueheh..aku ingtkan ape da tadi..da tibe masenye die nak rehat2..

Hanif said...

Mesti ada sebab..mungkin tak dihargai kot
Hanif bin Idrus Blog

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

heishhh..badminton. da lme ta men. haha haii..singgah sni ;)

aibaks said...

mungkin de sebab2 tertentu yang buatkan die bertindak sedemikian..

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...