Followers

Monday, December 13, 2010

saman trafik PDRM

salam and hye korang hehehe :)hari ni aku datang office lambat cikit sebab-sebab....aku pergi bayar duit saman trafik miahahaha :P 


 saman kereta yang dipandu oleh mak dan kakak aku adess la...aku tak ada pon lagi lesen kereta nasib baik kan? miahahha :P tu la bawa laju lagi..kan? dah kena saman miahahaha..tapi tak banyak la kan hehehe...eh lupa pulak aku nak snap pic dekat sana td huhu :)tak larat ramai sangat orang la..panas lagi kehkeh :)ok bagi korang yang belum bayar lagi saman jangan lupa pi bayar taw,oraite pada 1 disember 2010 cawangan trafik PDRM menawarkan kadar kompoun munasabah bagi semua saman trafik PDRM mengikut ketetapannya...nak tahu apa ketetapannya?ok-ok korang boleh baca dengan lebih detail lagi dekat laman web rasmi Polis Diraja Malaysia terus oraite  [ KLIK PDRM NI ] korang boleh cek mahupun baca apa ketetapannya ok...jangan lupa selesaikan semua ok sebab kalau tak bayar nanti korang akan disenarai hitam ok..nak ka?tak nak lah...so...apa tunggu lagi moh la kita pergi bayar :)

p/s: kalau nak bayar pergi awal yea :)nanti ramai pulak orang hoho :P,cepat-cepat bayar taw :)

15 comments:

My Bloggie ! said...

ish takutnye kene saman :)

::FAIZ FARISH:: said...

gua benci saman

Sky8Men said...

saman malu trmsuk skali ke..?hehe

a'im said...

saman speedtrap masih tertunggak...tgu dia bagi diskaun 90%..

apezs shah said...

banyak saman ka.. adehs.. seksa tu.. :'(

aibaks said...

seb baik aibaks takde saman hehe..

efa said...

[my bloggie]hoho..tak pa..bwa keta or moto hati-hati so tak yah risau dh :)

[faiz]hoho npa benci?sah ada kena gak erk..

[sky8men]uish tak masuk la..saman speedtrap ja hoho

[a'im]adess tertunggak juga ka?adess jenuh tunggu 90% nnti kena blacklist karang hoho

[apezs]tak la banyak..mmg seksa hoho..eh npa sedih?


[aibaks]hoho..yeah..pemandu yang berhemah...caya la..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

abahhhhhhhh bayar saman cepat !!!


xpasal2 suh abah bayar kekeke.

DiaUmaiNiNaz said...

blm penah kena saman lg...ada tips utk mengelakkan disaman polisi..heee.

efa said...

[MISS LOLLY]hahaha..kalau saman sendiri..bayar sendiri la miss lolly..cian abah..wuwu


[DINAZ]hahaha...ada,caranya ikut thap speed yang betul dikawasan yg memandu hoho ;)

EmanCloud said...

setakat ni eman bersih dari saman haha

mijieywardie said...

dgr kata ada diskaun ag skang ni.. potong 50% kalo byar saman.. :P

efa said...

@EmanCloudhoho yea ka?

efa said...

@mijieywardie yeah...mmg pon dh start dh..tu yg byr kekeke :)

nora said...

wah leh jadi Duta PDRM ni

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...