Followers

Wednesday, December 29, 2010

salut sama korang

salam and hye semua...buka ja fb and blog mesti ada ja cerita tentang malaysia menang semalam hahaha..aku pun nak gak tempek cerita pasal malaysia menang hahaha :-) orite aku memang tabik la kt team Malaysia hehehe terbaik eh....huhu...


yeah...tahniah malaysia :)

Malaysia menjuarai Piala Suzuki AFF 2010 apabila menewaskan Indonesia dengan agregat 4-2 di Stadium Gelora Bung Karno, Jakarta semalam huhu like it...

tetiba time duk tengah tengok bola dengan kusyuknya tuptup jurukamera fokus plak kamera kt penonton adess taw spa dya huhu artis indon ler sapa lg nak tahu spa?yeah luna maya dan manohara hehehe o0pss...pic tak da la...hahaha...aku tabik pada.....


safee ni dinobat pengaring gol terbaik

khairul fahmi ni plak cekap menagkap bola :-)

dan-dan paling aku suka hehehe Dengan kemenangan Malaysia ke atas Indonesia ni, Perdana Menteri, Datuk Seri Najib mengisytiharkan cuti umum pada hari Jumaat, 31 Disember 2010 yang diumumkan melalui laman Facebooknya huhu...wait n see yerp aku dah mmg cuti tapi sok kerja tuptup sok cuti tak yah pi la ya dak?hahaha...

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...