salah tafsir..

salam and hye semua..mau bgi story cikit hehehe :)bukan story kot..pertanyaan kot hahaha


salahkah single?

mengapa bila single dikatakan lebian (adess susah kan?)

rasanya single itu lebih indah kan?

single itu bebas dari segala macam kan?

kenapa salah ka bila single?
dah kata single....tapi kata orang tipu sebab kata single..pelik kan?

bila single tak perlu berserabut otak kan?

kenapa selalu sangat tafsir macam tu?kata bila single lesbian?(susah betul la kan)?

single is better oraite?

single is trouble?(kena tanya pakar yang tak single :P)

bagi korang single is better or single make trouble?
p/s:jangan lupa bagi komen cikit tentang ini ok kehkeh :)

betul ka?(oh..dont no..)



20 comments:

Anisa Hang Tuah said...

single is heaven

apezs shah said...

Efa :

SINGLE is BETTER,
COUPLE is BONUS.

Niat dihati yg perlu dicari.
Nak Couple untuk ape?
Nak single adalah terbaik dr segala hal.!!

efa said...

@Anisa Hang Tuah yeah..so heaven :)

efa said...

@apezs shah ya ka bonus hehe :)yeah single mmg terbaik dari segalanya hahaha :)

aibaks said...

tu ayat saje je kot efa... saje nak ayat efa nak kompem efa ni single ke double.. len kali jwb je slamber.. saya quadrapel! haha..

Ujang9897 said...

sbb biasanya org cantik tak single..hehe

leh jer tak single..tp

"boleh pandang2,jangan pegang2"hehe

efa said...

@aibaks hahaha quadrapel kehkeh

efa said...

@Ujang9897 yeah..org cantik mmg tak kan single..ayat ni "boleh pandang2,jangan pegang" nk tergelak jap hahaha..

auni said...

kdg2 couple ni lg byk buat kite pkir bende yg xpenting n buat serabut otak yg mmg da srabut,, heheh tp ade jugak kelebihan couple kan,, single is heaven,, mang terbaik la,, huhuu

Cik Wan Jun Smile said...

i like to be single but sape mau kawen..hahahahaha

♥ ~ Cik Ya~ ♥ said...

dua2 best :)

saya said...

single ok, couple jangan lama-lama, kahwin terbaik... :)

cik lola said...

single is simple..tp fitrah mnusia prlukan teman kan3

Hanisah Safian said...

yeayyyy!! ade geng!

buat masa sekarang ,single is better!

efa said...

@auni
hehehe..yerp single is heaven

efa said...

@Cik Wan Jun Smile hehehe i like to be single to..hahaha

efa said...

@♥ ~ Cik Ya~ ♥ dua-dua best...hehehe :)

efa said...

@saya
yerp single mmg ok..yeah mmg yg tu yg terbaik kuin2

efa said...

@cik lola yerp mmg simple..hoho..ya ka hehehe

efa said...

@Hanisah Safian oyeye ada geng plak ni..caya la..yerp sokong tu..single is better hehe :)