Wednesday, December 15, 2010

Kate Middleton&Prince william

 Pereka Fesyen mencadang beberapa design baju kahwin untuk  Kate Middleton&Prince william

 salam and hye semua pekhabar?orite korang kenal tak  Kate Middleton&Price william ni?hahaha mesti kenal kan?tak kenal?uish...ya ka tak kenal?meh aku kenalkan ok hahaha :)

ni la  Kate Middleton&Prince william  hehehe

ok ramai gak la pereka fesyen yang buat lakaran untuk lepa ni..cantik gak hoho :)ok meh tengok rupa design yang dah dilakar tu

beberapa contoh lakaran design baju kahwin yang dicadang oleh pereka fesyen untuk  Kate Middleton&Price william

by Nanette Lepore

 

 

by Gucci

 

 

By Alberta Ferretti

 

By Nina Ricci

 

 

By Monique Lhuillier



 By Missoni



 By Rachel Roy

 

 

 By Valentino

 

By Chanel

 

 

 

By J.Crew

 

 

 by Christian Lacroix

 

 

 By Vera Wang

 

p/s:mana 1 cantik bagi korang hahahaha :P

6 comments:

real of nur adiba said...

yg valentino la... nampak tak rekaannya sweet sgt2..huhu kn best klu kiter leh dpt buat mcmmtuuu jeless

::FAIZ FARISH:: said...

how i wish, i am Putera Wiliam.. hahahaha

efa said...

@real of nur adiba hehehe yg tu mmg sweet suka yg tu gak :)hoho sbr erk..jgn jeluz nnti tawin wat la cmtu gak :)

efa said...

@::FAIZ FARISH:: hahaha..eh ya ka kuin2 :)

eR-FaZ said...

mm..ase2 yg valentino gax..sweet n comey sgt...

aibaks said...

rase2nyer aibaks leh ke join biggest losers ni? nak gak main lukis2 cam depa tu..

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...