Ibu Cut Tari fobia dengar nama Ariel

salam semua..hari ni tak da apa nak wat..aku datang opis kejap ada kerja yang nak diperabihkan...dan sempat plak aku nak mengupdate blog hehehe :)ok..tadi masa aku baca newspaper 0NLINE metro..aku terbaca satu cerita tentang artis dari indon iaitu Cut Tari..kenal tak?

ni lah Cut Tari

mesti korang kenal kan-kan...dah heboh dah pasal dya tu...tapi ni bukan nak cerita pasal Cut tari tapi ibunya....ok...sekarang ni ibu Cut Tari tu fobia bila terdengar nama Ariel ( peter pan )ataupun melihat gambar ariel..kalau tak akan mengigil..cian pula kan..macam-macam..hal la,ok aku bagi link kat page yang ak baca tadi ok..korang boleh la baca dengan lebih lanjut..[ KLIK SINI ]

1 comment:

apezs shah said...

kalau dengar nama apezs shah Fobia tak hehe.....=)