Saturday, December 11, 2010

Ibu Cut Tari fobia dengar nama Ariel

salam semua..hari ni tak da apa nak wat..aku datang opis kejap ada kerja yang nak diperabihkan...dan sempat plak aku nak mengupdate blog hehehe :)ok..tadi masa aku baca newspaper 0NLINE metro..aku terbaca satu cerita tentang artis dari indon iaitu Cut Tari..kenal tak?

ni lah Cut Tari

mesti korang kenal kan-kan...dah heboh dah pasal dya tu...tapi ni bukan nak cerita pasal Cut tari tapi ibunya....ok...sekarang ni ibu Cut Tari tu fobia bila terdengar nama Ariel ( peter pan )ataupun melihat gambar ariel..kalau tak akan mengigil..cian pula kan..macam-macam..hal la,ok aku bagi link kat page yang ak baca tadi ok..korang boleh la baca dengan lebih lanjut..[ KLIK SINI ]

1 comment:

apezs shah said...

kalau dengar nama apezs shah Fobia tak hehe.....=)

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...