Followers

Thursday, December 23, 2010

google Word Verification


ketika Blogwalking tadi...


tesentak hati nak komen some of the entry blogger itu....


tetiba ada


google Word Verification....


tak suka benda alah tu grr...tapi sebab nak komen teruskan menaip word itu...


tetiba tahu keluar apa word tu???



keluar word apakah???



jeng-jeng...


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


terkejut keluar word kat atas tu..


kehkeh aku bakal jadi imam ka apa ni?bahahaha...ka bakal bf aku imam?mimpi la ko pasan lebih plak hehehe


yang lagi terkejut keluar word tu dikala hari jumaat [ penghulu segala hari ] ?apakah petanda itu...



mampus tak leh tido malam nanti wuwu +_+





16 comments:

y-A-n-A said...

untung tu lau tol2 dapat suami imam.. :)

man yusoef said...

haha..jap ur word verification is "PAPATIZ"...apekah mksudnya...hahahah

ejulz said...

awk punya pun ada laa.. adei.. haHa

ejulz punya blog kuar x benda tu ek??

amir abdullah said...

tu la pasal. ada plak word2 bila nak komen ni.

YOUsoF said...

Anggap tu petanda baik je... ;)

mervon (kat bawah ni) hehee

Anonymous said...

tak suka gak

efa said...

@y-A-n-A bahaha takdanya...kalo ada alhamdulilah hehehe

efa said...

@man yusoef bahaha kesilapan teknikal seh maaf erk..

efa said...

@ejulz kesilapan teknikal seh hahaha eh entah lpa plak ekeke :)

efa said...

@amir abdullah hoho tu la kan tak pa dh tukarkan hehehe

efa said...

@YOUsoF petanda baik..hoho..moga2 bahaha hehehe kesilapan teknikal seh ^_^

efa said...

@Anonymous same with me

Heidi Shafiq said...

ko dh semayang lom? :P

Mata Hati said...

bagus tu dapat suami seorang pak imam.. bahagia hidup, akan dibimbing ke jalan yg menuju ke syurga..

p/s- jgn pilih pak imam yg dah bercucu yer..pilihlah imam muda^^

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni.

anyway kalo ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

bukan photographer said...

haha..gud one..aku pon penah jmpe y pelik2..xteringat plak nak print screen

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...