Tuesday, December 21, 2010

first contest

salam semua pekabor?sihat?ok aku agak bz cikit tapi tetiba dapat idea nak wat 1 contest plak ekekeke :) contest ni senang ja hehehe korang kena teka benda apa ok?hehehe tapi korang kena ikut syarat ni erk hehehe :)

  • korang kena letak tajuk contest teka meneka.
  • letakkan header blog aku ni
  •  dekat bawah header tu letak link blog aku
  • lepas tu korang kena jawab la apa benda tu erk
  • lepas dah jawab,bagi sebab kenapa korang bagi jawapan tu ok

teka meneka ni tiada hadiah ok..just for fun sebab aku bosan..lalu muncul ini contest hahaha...sorry erk.jangan marah na kehkeh :)clue untuk jawapan tu adalah disukai ramai terutama wanita hahaha senang ja...sepupu aku umo 2 tahun pon leh teka miahaha lawak ja :P

kalau korang nak sertai tinggalkan link sekali ok..lupa plak nk type suh tinggal link maaf yea hoho :)


teka apakah itu?

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

woahh
nice contest

apezs shah said...

wah sakannya.. nak join juga hehe.. tapi nanti apezs akan postkan..;)

efa said...

@Anisa Hang Tuah heehe thanks..join la nis..tp tinggal link sekali ok bila dh siap k

efa said...

@apezs shah hehehe join jgn tak join apezs..orite :)

apezs shah said...

yeah akhirnya apezs dah jawab... ;)

ejulz said...

siap.. heHe http://kampung-kameq.blogspot.com/2010/12/contest-menarik-dari-efa.html#links

eB@mamaAerish'n'Aed said...

mak ai... blur trus camno? :)

khairul said...

salam , nk join gak la..tp bagi sy pegi meeting dulu

Akma said...

woow !! nak join, ade present ye, bile tarikh akhir ?

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...