Followers

Tuesday, December 28, 2010

dikala usia tua




salam and hye semua...hoho agak lama gak la aku tak update blog kan?hehehe ;) sebab apa aku lama tak update?gara-gara cuti-cuti malaysia huhu...aku bercuti di akhir tahun 2010 hahaha :) hari ni pon cuti lagi tapi teringat plak nak update blog hehehe...orite aku dh lari tajuk plak dah ni...ok-ok,masa aku ngah gi shopping beli barang kat shopping complex ada la 1 pasangan suami&isteri ni  usianya aku rasa dh lingkungan  60 an kot la sebab nampak gaya ala-ala dah berusia la kan..tetiba aku terkejut bukan aku aja pekerja kat mall tu pon agak terkejut gara-gara si suami tu tetiba marah pada isteri...dah la marah abis tu boleh plak dya pi tolak kepala isteri dya sambil marah-marah gara-gara isteri dya salah letak resit barang yang beli tu...ish-ish...pok cik tu tak malu sungguh dah la aku tengok isteri dya tu macam tak sihat aja...pucat lesu..last-last boleh plak dya buat macam tu kat isteri dya...uish geram sungguh aku...pakai ja kopiah...macam-macam kan sekarang ni?igatkan di usia tua boleh la duk senang-senang ni menyusahkan hidup aja ish-ish tak patut sungguh la pok cik tu...


p/s : janganlah anda mengasari isteri-isteri anda walau tua or muda huhu..

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

sangat tak patot buat isteri cm tuu

iskandarzulkarn9 said...

sangat tidak patut lah..
hahaha
tp kalo skali skala agak2 bley ke hahh..??
hehe

::FAIZ FARISH:: said...

haha mcm manala dia kene tolak kepala tu. mesti muka dia klakar

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...