Thursday, December 9, 2010

award yang the best...[ Little Finger Appreciation Award ]

salam and pagi semua...yeah..tetiba hari ni aku rasa paling happy+dihargai because bukak ja blog ni tetiba toin-toin ada pulak 1 of blogger ni comment kata suh pi ambik award kat blog dya....aku pon apa lagi...pi la jeguk blog dya...tuptup...award untuk follower dya...waah...aku dihargailah pulak la kan-kan...yang paling best tu...award yang dya bagi tu...fuh.............i like....sebab apa like??yeah..sebab i love photography+kamera dya tu....tp tak dapat lagi beli...tapi tak pa ngah kumpul duit...nanti leh la cik eB ajar saya yea :) minat sangat ngan snap-snap pic ni...ok-ok...apa-apa pun aku nak ucap jutaan terima kasih buat eB sebab sudi memberi award untuk aku...hargai sesangat award tu...and....nak letak award ni kt sidebar blog saya boleh???cantik sungguh award tu...i like...nice edit pic award tu suka...cik eB pon comey...thanks yea...for that award..suka sesangat....and pada sapa yang nak dapat award tu jangan lupa follow blog  eB ni ok?tak rugi w0o..sebab korang leh dapat award hehehe :) and blog dya  tu pon best...so jangan lupa terjah ok....for eB thanks 1 more time yerp ;)get well soon ok...jangan lupa makan ubat :)nak tengok rupa award tu???nah tengok...very nice award ;)

nice kan award ni ;)










6 comments:

apezs shah said...

Mmg NICE seperti tuan yg menerima...=)

Anisa Hang Tuah said...

nice& tahniah (:

Mr feckry said...

awrad!care beb

eB@mamaAerish'n'Aed said...

kutersenyum sendiri...

TQ yer atas puji2an itu... hadoiiiii... >_<

thnx juger... nanti ai gi tido.... zzzzzzzzzzzz

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah

efa said...

[apezs]ish mana da la...memandai ja apezs ni hehe

[anisa]thanks..

[mr feckry]hehe

[eB]your welcome..ok2 tido-tido

[faiz]thanks

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...