Wednesday, December 22, 2010

ala-ala jahat seh

hari ni +semalam tak ada entry menarik cuma tangan aku ni gatal-gatal untuk edit pic miahaha :)sebab tu tak da idea nak buat entry asyik duk perah otak nk edit pic ja hahaha..orite korang bagi pendapat tentang pic sepupu aku ni..dya pon salah satu blogger gak..ni  [ LINK ]  ke blog dya  jom terjah..eceh promote blog plak,banyak gak aku duk tanya+rujuk-rujuk kat dya tentang blog ni...amaklumlah aku ni baru lagi dalam dunia blogging ni..hahaha.. :)orite pic yang aku nak tunjuk ni time dya kawin...o0pss..dya dh tawin la..kekekeke :)ok bagi aku baju yang dya pakai tu ala-ala cerita hallowen yang ahli sihir tu kehkeh tapi ni versi baik ok bukan jahat na ngeh2..cantik seh baju dya...aku suka.....

ada ala-ala baju dalam cerita hallowen tu tak?ngeh-ngeh tapi bukan warna hitam but purple+pink

  • pic tu aku tak edit...yang aku edit yang bawah ni ok

sebelum edit


selepas edit...ok tak?ka ko bahahaha :P

pss...cuba teka apa yang aku edit kehkeh :) kalau tepat anda  bijak

7 comments:

Magrib said...

wah!! nice n sweet ja.. hehehe anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Aku nak rambut mcm Dr Rozmey
Gempar! ramai bantah aku wat rambut DdR
Nikah Gantung selesai masalah Seks bebas
Mari lah ROGOL saya!
Kurang ajar punya orang tua!

aibaks said...

haha.. mane la aibaks kenal sape die..
nice la setting efa wat bling2 tu.. cane ek>

efa said...

@Magrib bahhaha ya ka?thanks yerp..akn sya follow anda blik ngee :)

efa said...

@aibaks bahahaha mmg la dya tak famous sgt cm BA tu :)gi la tgk blog dya kalo mau taw sapa :)owh..efa follow tutorial kt sini http://mrsaqur.blogspot.com/2010/12/salam-semua.html pergi la tgk ngee :)

Ain Atika said...

nice lah dear...hahaha=)

YOUsoF said...

Ade penambahan buih² cinta suci di situ ye.. ;P

gud try! kipidap Efa!

Encik Tikus said...

dalam negeri air kea ape ? haha =)

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...