Monday, November 8, 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?


Assalammualikum  n hye all....welcome to efaaeofa blog yea :) ak Baru terperasan yang EN BEN ada buat entry mengenai suai kenal blogger anda berminat?...Nak tahu lebih lanjut and korang nak wat pon bleh gak just KLIK SINI haish macam mna ak terlepas pandang pasal entry  tu erk...bru den terbaca lalu teringin hati ni nk kenal dengan semua blogger2 lain ekeke :) ya la blog ak ni masih baru fresh lagi gitu hahaha...tak ramai sgt followernya...s0 time cmni la baru da kesempatan lah yea...TQ a lot EN BEN :).Memang baik la En BEN ni wat entry ni pada blogger2 yang masih merangkak2 mcm blog ak ni...cewah...ecece :) TQ taw EN BEN....hargai sangat entry tu huhuhu...s0 kepada sapa2 yang datang singgah kat blog ak ni TQ juga yea....salam kenalan buat korang......rajin2 lah datang blog den yang tak seberapa ni yea....HaVe NiCe DaY yea....KeeP in ToucH....Nice To Meet You All yang datang terjah sini miahahaha :)

19 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam kenal...

1st timer disini dr blog enchek ben..

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

efa said...

mimie azimask-salam kenal jga :)tq2 for come my blog :)ok2 i will :)

::Miss Pikon:: said...

hye cantik, salam kenal. hehe~ ;)

efa said...

miss Pikon-hahahaha cntik ka??tak kot miahahaha...salam kenal gak :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah... :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

efa said...

azrul hisham-hehehe....eh ada entry bru erk ok2 nk pergi guling2 la miahaha

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

Nur Azila Ismail said...

salam perkenalan ya :)

singgah dari Ben Ashaari Blog :)

.::cEriTeRa HatiKu::. said...

salm perkenalan..
snggah dari blog ben ashaari..
jmpt la ke blog sye=)

YOUsoF said...

Salam kenal dari saya.. ;D

suziesanji said...

salam kenal =)

Cantik Luar Cantik Dalam, Senyum =)

suziesanji said...

salam kenal =)

Cantik Luar Cantik Dalam, Senyum =)

paDel said...

salam...padel datang menjengah...jemput ke blog saye selalu k...

kalau anak kera disusukan!!

nur said...

salam kenal dari blog BA
ALL IN ONE

Zulfahmi Abidin said...

kalau datang comment entry nie mmg kene ckp salam kenal eh.tak nk la tuka." Woi...dah lame kenal.meh sini tonjol pale sikit.hehehehe" aku tak datang dari blog abg ben.tapi aku dtang nak bace entry kau.comment kau.dah kawan dgn kau.sbb yg datng dari blog abg ben tuh belum tntu akan datang dan comment lagi.bdway..gud luck sis..go go chaiyok...........


Terkini:
1. Bangga
2. Bende yang hebat itu berasal dari tempat yang hina
3. Emosi Mistik Rock n Roll

Puteri Iqa Izyan said...

wewitt..salam singgah dari saya :)

Ezal R said...

hello... from the suai kenal blogger..
feel free to follow me back.. :D

efa said...

mimie-salam kenal jga :)ok i will go to your blog :)


nur azila-salam perkenalan gak :)


ceritera hatiku-salam perkenalan jga :)ok akan sya pergi blog anda...

YOUsoF-salam kenal gak :)

suziesanji-salam kenal jga :)

padel-tq sb menjengah hehhehe...ok2 i will

nur-salam kenal gak :)

zulfahmi-miahahaha...oopss...hahaha...tq :)uish entry baru ka tu..akanku terjah kekeke :)

puteri iqa izyan-wowoit...salam kenal dari sya :)

ezal R-hello t0...salam kenal :)i dh follow u back :)

eiela said...

hai efashi,,jom suai kenal jugak dengan blog newbie.

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...