Followers

Sunday, November 7, 2010

Secret Admirer

assalammualikum n hye All

ha amacam hari ni sihat ka?harap sihat la yea :)beberapa hari ak ketandusan idea nk wat entry apa pon tak taw...so hari ni ak nk kongsi ngn korang pasal secret admirer wuwu...bca tak cerita ak sebelum ni...kalo tak  KLIK SINI ngeh2... :) 

 


Apa perasaan korang bila diri anda disecret admirer dalam diam2 :)and dalam diam2 tu korang dpt something ahaks...


apa korang rsa???hehehe...mna la taw kan secret admirer korang tu....entah2 korang kenal ke....ahaks...kuin2.... :) ak???penah tersecret admirer kt some 1 masa school...miahahahaha...spa??? biar la rahsia....gila kan2 ak ni kahkahkah....last2 frust tetonggeng2 sengsorang bila dpt taw dya dh berpunya..... so sad....hahaha....sampai la sekarang.....wehuhu...sb tu ak duk single lg sb asyik duk teringat kat dya bleh cmtu wakakaka.... :D tak ka gila tu kan....haish susah bebenor kan....adess...cmna eh nk lpakan yea...bg tip wakakaka...paling best tu....yang ak tak leh nk lupa bila time rehat masa school....ada saja member2 ak ni duk menyakat ak bila secret admirer ak tu lalu....hahahaha...wey...malu2....lari......hahaha....bukan tu ja...time prep pon sma...(prep tu klas stdy waktu mlm) ak duk asrama yea msa form 4&5 dulu kehkeh...macam2 ak n member ak wat hanya semata2 nk tengok secret admirer ak tu...lawak2....lepa pn sama naik...igt kan ak ja minat rupanya...ada lg 2 tiga orang minat dya....bukan sb paras rupa ok.....but...perangainya n caranya itu....tak sangka ka ada juga secret2 dalam hidup ni kan haish2....huhuhu....hurm.....still smpai sekarang ak duk igt kat dya....miahahahaha....apa2 pon ak harap dya bahagia dgn hidup dya kini....wey tak leh dh la nk tgk dya...just di fb ja leh tgk wakakaka.... :) spa dya....biar la rahsia dh nma pon secret admirer kan2 :P


p/s:bg tip supaya ak lupakan secret admirer tu... :P

6 comments:

apezs shah said...

dah pernah merasa dan sekrg pon gituu.. tapi wat bodo jer.. sebab xde niat utk membuat org tu mcmtu..;)

efa said...

wakakaka...erk...jom buat bodo hahaha

hakeem kira said...

biasa la tu . perkara biasa masa skola2 dulu. haha

efa said...

hakeem kira-aloalo...dh terbwa sekali lepas sekolah la ahahaha :P

Aku Hakimy said...

buat tak tau jek... hehehe

efa said...

aku hakimy-hehehe ya ka...heehe ok2

PUTIH MELEPAK BAGAI SANG PUTERI

Ramai yang nak putih? mesti ramai kan? tetambah bagi yang banyak aktif dalam sukan luar ni..terutama budak sekolah dan pelajar universiti.....