KOTOR la KaU

assalammualikum n selamat pagi semua...

mood pada pagi ni aku nak story dekat korang tentang pengotor siapa yang pengotor ni yerk!!!!haish...meh dengar story ni wuwu +_+

cik K-ish bau busuk apa ni....ish...tak tahan la npa busuk sangat ni???dari mana datang bau busuk ni..haiyo...

cik B-hye K kenapa muka macam tu???apa yang jadi??

cik K-ni B ko tak bau ka???busuk yang amat ni...tak boleh tahan dh ak...makin dekat ni...

cik B-0oo...ingatkan apa la tadi...hurmm...[terkebil-kebil seketika]

K-eeee bau ni datang arah kau la.....eh B ko tak mandi berapa lama ni....asal busuk sangat ni...ko main apa tadi ni....eee...tak boleh tahan ak...busuk yang amat ni...eeww....pengotor la kau ni B...harap ja hensem tapi eee...buruk benor perangai kau...napa busuk sangat ni?????(maaf la aku berterus terang dengan ko...ak dah tak boleh tahan la..sorry sesangat ya)

cik B-(dengan tersenyum-senyum)lalu si B berkata....sorry la K...ak yang sememangnya tak mandi dah berapa lama..ni...

cik K-eeww...patut la pon....pi la kau mandi dulu....nanti-nanti kita borak lain ok...but make sure ko mandi ok?
cik B-ok....nnti ak suh majikan ak bagi aku mandi ok...nanti kalau dah mandi dh wangi aku datang jumpa ko lg ok :)

 cik K-ok

Majikan si K tu tak kasi mandikan K tu yerp dah berapa hari da....pengotor sungguh majikan si K itu.....

sebenarnya 'K' &'B' adalah......

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
tara....stoking ok hahahaha :P

ini si cik K for kartun :)
ini si cik B for belang :) 
dari dialog diatas.....disini nak bagi tahu korang janganlah korang lupa untuk basuh stoking korang tu yerp...jangan terus letak dalam kasut sport lepas dh digunakan yerk....busuk tahu tak...hahaha....so yang pengotornya adalah si majikan....yang tak reti2 masukkan stoking dalam mesin basuh...ish2...pengotor sungguh la s0...jangan jadi perangai macam tu yerp :P huduh tahu dak :P
tetiba aku teringat masa kat kolej dulu kita orang kena buat  sock puppet...dalam matapelajaran pembuatan model&animasi,best w0o...buat tu...korang mesti pernah buat kan2....s0..layan dengan pic puppet yg aku google ni yerp...comey sangat....

no 1

no 2

no 3

no 4


no 5

no 6

no 7

no 8


boleh tak korang tolong pilih mana 1 puppet yang elok berdasarkan no pic yang ak bubuh ni???aku nak buat 1 nak kasi kat adik sepupu ak hehehe saja2 for fun untuk dia main...tolong jap pilih mana 1 aku nak buat ni...adik sepupu ak tu lelaki :)tolong jap yerp +_+ ok boleh???

9 comments:

apezs shah said...

hahaha ngatkan apa tadi.

Cik Gallus Gallus said...

yg no 8 ok jugak

alinac lover said...

hahahha..lawak lah!

hamzah ian said...

comel weh.. waaa

Mr feckry said...

mane nak cari yang no 8 ni

y@n@ M!B said...

siapalah gerangan si majikan tu ye..tetttt~ =P

ai pileh no 8 sbb dak laki mmg suka icon yg ganas² gitu..huhu~

Zulfahmi Abidin said...

yek eleh.igtkan ape bende lah tadi. sampai mandi tak mandi.tapi orang panggil basuh la.bukan mandi.hehe
bdway yg okey no 6 tuh kot.^_^

Terkini:
1. Saranan Aku Untuk Kerajaan
2. Sharing Is Kongsi Lah. Sampai Bile Aku Nak Cakap Sharing Tuh Bukan Caring
3. Bilik Kecil Yang Sempit

Matika Love 131020 said...

efa...saya ada tag blog awak dlam blog saya...singgah aw....saya suka blog awak la!

efa said...

[apezs]hehe :)

[cik gallus]no 8 erk...ok thanks :)

[alinac]hehehe ya ka...hehe :)thanks

[hamzah ian]comey mmg comey buat la stu hahaha

[mr feckry]cari stoking jenis cmtu...yg bg keras tu kotak ja..then bentukkan jd cmtu

[zulfahmi]hahaha...sesaja buh ayat mandi huhu...

[matika love]owh...ya ka??ok2..thanks