Thursday, November 18, 2010

HaNpHone TaRak...

SALAM N HYE ALL...

hahaha...ak ni asyik lpa ja bwa hp haish.....nenek btoi eee.....kan??time ak tak bwa hp tu la ada saja org nak call huhuhu...time masa ak bwa 1 msg or call pon tarak miahahaha....ni la hp kesayangan ak....curi dri google ok...hari ni tarak bawa hp...ciss...

ni bukan cerita hp jenis apa ok ;)


nasib la...kak ida merangkap mcm supervisor ak tu taw no opis kt sini dya call ak agkat la igt spa la...terus  sbut nma ak kekeke...dya kta aifaa tak bwa hp ka??ak ngn tergelak2 mengatakan haah tak bwa...awat??kak ida kta td ada tak bos call or ym???ak2...mana ym td sat ja...tu pon invisible kahkah....rasa2 korang bos ak call tak ak tadi kekeke :D 
aloalo bos maaf la na den tak bawa hp 



sorry yea boS...Kalau bos telefon den tak angkat tu makna tak bawa hp bukan bz yea...kekeke :)student tak da mna bz sgt pon :)jangan marah yea bos...nnti balik sya call bos ok...huhu...ssh juga kan kalau tarak hp ni...btul tak???tapi tak akan mati pon kalo tak da hp kan2???? :P

p/s:jgn selalu sangat tinggal hp anda sengsorang di rumah or dimana2 ok hargailah dya muahahaha :)

9 comments:

apezs shah said...

haha mcmtu ke.. alahai apelah efa nie.. lain kali gntung di tengkuk hehe...

efa said...

{apezs}hahaha gantung ditengkuk pon tak leh...penah wat pastu ilang sb putus tali gantung tu..ish2..ganas sggh kekeke...

y@n@ M!B said...

huu mmg x senang duduk la klu tertggl hp kt rmh..haish..tu dh mcm nyawa no 2..huhu~ tp selagi ada tenet, oke lg la klu xde hp..ngee~ ^_^

efa said...

{y@n@}hehehe :)sokong selagi ada tenet leh gagah utk berhubung kekeke :)

evagebob vid said...

huhuhu..xde fon memng susa nk kntek..adoi..kne cri tali gntung kat leher kot cik efa..hehhehe :P

Lelaki Ini said...

betul2
setuju!

YOUsoF said...

Baru je tercicir Fon semalam pas solat jumaat... miscall² terus tak dapat.... ;\

Encik Tikus said...

yup kalau tak de hp kat tgn macam rasa something missing jea kan. LOL =D

efa said...

{evagebob}hoho mmg ssh kekeke :)ala sma gak penah gntung kt leher tp terputus talinya kekeke :)

{Lelaki Ini}thanks kerana setuju huhu

{YOUsoF}alo...ciannya...sabar erk...dugaan..tak pa beli hp bru erk

{En Tikus}hehehe...mula2 tak rsa...tp last2 rsa nk call org bru rsa missing hehehe :)

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...