~CiNtA AgonG~

HYE SEMUA....

 C.I.N.T.A. ApaA PalinG AGONG???Tajuk entry ak yang ini hehehe :)

*

*
*
*

*

Ak nak tanya la korang bagi korang C.I.N.T.A apa yang paling Agong???

Adakah Cinta pada Allah S.W.T??

Cinta pada Rasul???

Cinta pada IbuBapa???

Cinta Pada Kekasih???

Cinta pada Sahabat???

Bagi ak cinta yang paling agong buat ak yang first sekali sudah tentu Allah S.W.T ,

Dan lain-lain

entah la ada sesetengah orang tu kata cinta agong diaorang adalah cinta pada kekasih???uish ak pelik la 

kan??korang rasa pelik tak kalau diorang kta mcm tu...bg yg muslim la kan....ak ada tnya some person ni ttg 

soalan tu dya ckp cinta pada kekasih lebih bermakna....agak pelik la ak and agak terkejut la.....juga...ya la 

kan...first time orang cakap mcam tu...mau tak terkejut...apa pendapat korang tentang C.I.N.T.A agong 
ni....korang rasa macam mna???apa pendapat korang???C.I.N.T.A manakah lebih Agong &bermakna???Apa pendapat A.N.D.A tentang Kes yang macam ni adakah patut or sebaliknya...

APA2 PON RENUNG2KAN LAH OK :)



5 comments:

Hanis said...

sokng2 ! ;)

apezs shah said...

Hehe cinta kepada Ibu Bapa dan YG Satu dulu kot..;)

Jejaka Terhangat said...

tiada lafaz yg lebih agung..kalimah "La Ilaha Illallah"..=)

aibaks said...

betul tuh.. cinta kepada Dia yang paling berkekalan.. hehe

efa said...

{hanis}thanks sb sokong ;)

{apezs}hehehe...ya ka ok la tu ;)

{jejaka terhangat}sokong kamo0..

{aibaks}yup2 that right :)