CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah ..


salam n hye semua tetiba kepala aku ni pusing  gara-gara minggu depan hari jadi En Ben....bila tengok banyak yang sertai contest tu.. and tengok la apa diorang kasi kt En Ben tuptup benda yang bermain dikepala aku nak kasi EN BEN dh ada orang bagi adoi la....fikir punya fikir....benda apa aku nak kasi tertiba dapat 1idea benda apa yg nk aku kasi.......tapi-tapi contest ni abis ka blum yerp entah...but aku wat juga tak pa lah kot hahaha...benda apa yang ak nak kasi tu...tara.......



*

*

*

*

*

*

*


*

*

*

*

*

*

*

*

*


*

*

*

*



Lilin bleh dak???huhu....

ok...sebab apa ak nak kasi lilin ni..adalah kerana....bau lilin ni wangi...tapi kena beli yang wangi lah yea...kekeke...selain tu boleh la en ben&wife sambut birthday en ben tu pada 30/11/2010 dengan cahaya lilin yang lagi gemerlapan itu cewah....or lebih sedap bunyilah kan...ya la kot...yea...bolehlah candle light dinner ecece...hahaha :)
lagi pon lilin ni murah ja...lagi murah kalau yang biasa...tapi yang bentuk love design yang lain-lain tu pun murah ja la...ok dari mana aku dapat duit untuk beli lilin ni???dari duit poket selama aku kerja la......adess...hehehe...ok itu saja hadiah yang boleh ak kasi...ok ka tak??miahahaha :)

ok for lastly EN BEN efa nak ucapkan selamat menyambut hari jadi yang keberapa???tett....hahaha..moga panjang umur dan dimurahkan rezeki insyaallah amin :)En Ben x pa kot yea wish awal kekeke...


7 comments:

Fiqas said...

good luck dear...

salam kenal..singgah blog sy jugak...

http://fiqas81.blogspot.com

apezs shah said...

good luck and apezs nak lilin nie..
comel laa hehe.

NadGorgeous said...

good luck...

lilin from lovely lace la wangi.. hikhikhik

y@n@ M!B said...

oh besdy en ben is coming soon eh..wah nmpk sgt terlepas brita psl tu..hihi..gud luck k! =)

efa said...

[fiqas]thanks...ok i will

[apezs]thanks...serius nak ka??

[nadgorgeous]thanks...eh ya ka heehe

[y@n@]hahaha..ya ka huhu...thanks

wannurfazrini said...

alolo swetttt!

BEN ASHAARI said...

romantik.. eheh.. terima kasih ...