Monday, November 1, 2010

BaNjiR Yang melanda KedaH...

salam n pagi all...

hurm sedih+kecian kt mangsa banjir kat Kedah tu yea...paling kecian kat student UUM yang nk konvo tu...ditangguh lak...nak taw ngn lebih lanjut ttg UUM tu KLIK SINI ak pon terbaca kt blog tu...semua pihak menasihatkan supaya penduduk perlis berjaga2 nak baca dengan lebih lanjut KLIK SINI sedih kan banjir cmni...kecian kat warga emas...semalam tengok tv ramai menolong mereka...nah ak tunjuk kt korang pic yang banjir kat kedah tu...tengok la erk..



teruk kan banjir tu...banyak jalan yang terpaksa ditutup sebab ditelenggami banjir tu....cian kan huhu...dengar kata kelantan pun diberi amaran....berjaga2...hurm...ak takut bab2 banjir ni....serius....sb takat pinggang....huhu...apa2 pon ak doakan moga semuanya selamat ok....tadi msa nak mai kerja....hujan gak kt penang ni....dari semalam lagi.....dh tak nmpak rupa bangunan.....sb kabus tebal...menyebabkan semua bangunan tak jelas....masa dalam perjalanan nak gi kerja tu ak sempat snap pic....nmpk putih ja langit nah tgk :)

putih ja  kan langit...tak berapa jelas bangunan tu kan :P


ni la jambatan pulau pinang bg sesapa yang tak tahu tu nah tgk kehkeh :P


ni pon sama :P

lebat kan hujan huhu...sejuk...

putih ja kan langit tu..time ni dh reda cikit



nasib nampak pic bangunan ala2 KLCC :P

eem....hujan2 ni sejuk ja kan2... :P ni yang nk pi pekena air nescafe panas ni..sejuk sangat hehehe :) lastly ak berharap semua warga KEDAH bwa banyak2 bersabar....semua tu ujian dri Yang Maha Esa hujan tu kan 1 rahmat....bersyukur lah yea...tmpat korang hujan tak????

p/s:Jangan biarkan anak2 anda bermain ketika banjir.....



3 comments:

aibaks said...

mungkin sebab indonesia la ni tgh de bancana.. efek sampai ke mesia. huhu

efa said...

huhu...mybe la kot heehhe

Anna Boleyn said...

hhuhu kesiannya.. sampai ada yang meninggal kan. ujian dr ALLAH. moga diorang kuat nk hadapi semua ni.

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...