AwArD oH AwArD

salam and pagi semua...

hurm cihat ka semua ni.... hehehe :)pepagi dtg ja opis ak sarapan di opis amklumlah hari ni tak sempat makan dekat rumah sb dh lmbt nk pergi kerja kekeke :P s0...bersarapanlah den di opis dengan ketupat yg direbus pg td+rendang....mood raya haji ada lg wakakaka....haish melalut bab makan plak hehehe...s0rry miahahha...0k seperti tajuk enrty ak pagi ni adalah tntng AWARD!!!!Terkejut ak bila blogwalking ke blog2 yang ak suka jeguk pepagi tuptup...one of bloglist ak...tag arward kt ak adush....kekeke...terkejut den ;D so...untuk menyahut tag award yang telah ditag oleh blog udeen or den ja,So....ak pon kena  la buat tak gitu udeen....tp sblum dpt award kena buatlah beberapa soalan....ni la rupa AWARD tu...hehehe :P

*
*
*
*
*
*
*
*
*

AWARD YANG DITAG :)

Ok apa lg....jom tengok soalan yang diorang bg n apa ja yg ak jawab heehhe :)

berikan 1 nick name untuk saya
  • ok nick name ak just panggil efa ok, sb nk buh nama penuh ak pon ssh org tak reti sebutnya hahaha...so itu ja la nick name ak :)
ucapan untuk pemberi award ini
  •   Thanks A  Lot  kepada UDEEN sebab tag den untuk award ni yea :)hargai sesangat ok thank 1 more time ;)
berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat
  •  Dato Siti Norhaliza,ziana zain,aizat,6sixth sense,dadali,maher zain
Tag award ini kepada 10 orang blogger / follower
*sebenarnya tak tahu nk tag sapa s0 ak main rembat ja tag ni ye hehehe :) sesapa yang nk wat pon bleh yea :)
 
ok itu aja....selamat menjawab soalan wehuhu... :P

7 comments:

aibaks said...

mari ramai2... kita jawab tag.. hehe

efa said...

aibaks-jom2...jgn tak jwab kekeke :)

Deeyaudeen Sabri said...

hahaha.. bgus2.. ;D

efa said...

{deenyaudeen}thanks ya cik udeen for tag hehehe ;)

YOUsoF said...

Terimakasih²..

Tag Efa akan dijawab tak lama lagi... ;D

Penah denga jugak nama dadali tu. dari INDO kah? tapi belum denga lagi lagunye..

apezs shah said...

apezs dah jawab.. singgah tgk yea hehe..;)

efa said...

{YOUsoF}sama2...ok2 i will wait n see hehe :)yup dri indo..dngr la best wo..hehehe :)

{apezs}dh jawab...bgus2..