Followers

Sunday, October 31, 2010

Wedding My friend....31/10/10

salam and hye All

Tadi ak pergi kenduri member satu school ak....dah kawin pon dya...hehehehe...Me????hahaha....lambat  la lg...tak da calon lg kahkah... :) ramai juga orang datang wedding dya tu...wedding fariza tu wat kt dewan dekat dataran kulim....maklumlah anak first katakan :) apa2 pn ak harap fariza akan kekal hingga akhir hayat... :) ak tumpang member ak untuk gi wedding fariza ni....dya buat kat kedah :) ala penang ngn kedah( kulim) tu dekat ja....miahahha...tak jauh pon cm alor star hehehe :)kitaorang sampai agak awal la juga dalam kul 1 lebih cmtu....pas kami makan dah abis...tetiba lepa buat penguguman kata pengantin dah smpai....apa lagi bagun and pi snap2 pic la ;P hehehe....ni la pic time mereka sampai...


pengapit pengantin tu pon member ak gak :)

ni time makan

lepas kami duk snap pic...relax2 jap...pastu dengar lagu n tgk pengantin duk snap pic hehehe...pastu km gi kluar jap kt belakang dewan....tp pic tu kt ak tak da la kt member ak pnya kamera adess....sorry tak leh tgk plak yea :) pastu kitaorang masuk....minum2...pastu...km tunggu member kitaorang lg 1,and tunggu dya makan sambil sembang2....sambil makan paktongkol panas2 lagi 0o...masak kt stu....sodap :) pas ja abis makan kitaorang gi snap pic ngan fariza...ni antara picnya...



ni la fariza member ak yang kawin tu...hehehe....pas ja snap pic dya...km tunggu 1 lg member km tak datang lg.....pas ja dya smpai fariza pon gi salin baju untuk sesi potong kek...  :P ni la rupa pas tukar baju...


cantik kan fariza&khairul :)

tu ja dpt ak bg korang tengok pic wedding member ak tu.....korang bila pulak???
miahahaha ;)


2 comments:

Anna Boleyn said...

cantik!suka tengok gambar orang kawin. excited semacam je..:)

efa said...

anna-tak pa...tgk2...hehehe..org len kawin kita ja excited kan2...saya pon cmtu :)

Win Calendar 2017 Frame in Blogger Contest Giveaway

ANYONE like to join?  This Blogger Contest Giveaway? ora adzlin  Let join it guest ๐Ÿ˜Ž Win Calendar 2017 Frame so awesome ...