Friday, October 15, 2010

SpOt RiM.....MaNa MeNjAdi IdAmAn....

Assalmmualaikum semua....

Camna weekend gi mana2 tak?sah korang jalan2 kan...ni nk gi taw...masa saya gi service keta td with my mum..tetiba saya asyik sgt duk nengok 'SPOT RIM'...hehehehe...cntik2 spot rim kat kedai tu....duk mengila saya tgk td....korang minat x sport rim yg len dari org le??korang minat yang mcam mna?tp saya rasa orang laki ja kot yang suka duk tukar2sport rim keta ni...kan2...tul ka?apa pendapat korang tentang spot rim??yang biasa ja ka?or yg color maloR Ka?Bagi Cikit pendapat korang?saya nk tukar gak sport rim...sb sport rim keta saya tu kemik cikit sebab tayar ritu terjerlum dush..haiyak.dlm lubang...huish rosak spot rim saya...huahuahua...ya la bwak keta mlm2..x bpa pasan lubanG Lubuk ka apa...huhuhu...jenis yang macam mna elok erk?saya pkai keta Perodua Kelisa???cmna erk..yang mna sesuai bg korang...saya x la bpa reti BaB-bAb nk ubah suai keta ni...huhuhu...ada la beberapa spot rim saya serve masa kt kedai tu td...cmni rupanya....korang tgk...n bg pendapat spot rim mcm mna harus saya beli???tolong yea...





semua spot rim yang mana ada kt kedai masa saya pergi service keta tu......kongsi2 la pendapat korang yang cmna yang elok erk.... ;)


2 comments:

nur anis said...

suka tengok sport rim cantik-cantik. tapi tak ada kete lagi..huhu..

efa said...

nur anis-x pa2....nnti kumpul duit...dh keja beli erk dont worry okeoke ;)

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...