Followers

Monday, October 25, 2010

menaikkan kemarahanku....

hye all....nk dijadikan ceta hari ni tak ada apa la sgt...no idea la nk type entry ni....sb mood agak tak brapa nk baik....sebab apa nk tahu....ada la sorang ni kt tmpt ak keja ni...dok wat hal plak....A.K.A student PHD plak tu....dh ak kta kalo salah send document tu mmg akan keluar....tapi duk kata dak2...ak tgk balik document tu tp mmg ada 2 ja...pastu ak tnya ada tak u tertekan document yg len dya kta tak...tp awal kluar 3???that mean you tertekan 3 la....pastu dya duk kta dak....ak hangin....duk dak.........bpa kali duk kta....ak hangin kali ke dua...tak pa kalo cmtu i refund kt u duit yg terprint yg kali ketiga tu sya bg blik...taw dya kta pa?u all pnya setting komp ni problem sb tu keluar tiga....tak payah refund blik dulu  jd cmtu gak...HUH???.....tak pa jgn risau...we all akan refund kt u blik....taw dya kta apa blik??tak pyah refund blik i selalu jd cmtu...tak pa we all akan refund jgn risau....tak payah...u all kena tengok blik setting komp u all.....itu bkn keja sya dalam hati....ak hangin tak kira...ak kalo dh angin terlebih...akan sampai menangis.... :( hari ni cukup malang.....knpa jd smpai cmtu....eeeee....geram ja....dh la semua duk tgk agenda ak ngn dya tu....buat malu ja....duk nk cri gaduh...haish....apa la nasib ak hari ni...geram+geram+geram.....dh bis pasal tu dtg plak tmpt ak kasi blik document tu yg terlebih print tu...u all kena check blik komp tu....itu bkn keja ak la....dlm hati ak berkata nk ja ak lepas tp hati ak dh kecai dengan keadaan td....so ak malas nk berkata2...ak kta blik tak pa len kali sebelum print bg taw i dulu senang cerita.....apa ssh....kalau malam pon....call bgtaw ada problem....susah bebonar la...tension ngn dya ni sorang.....kalo dh ta reti tu....mai la tnya lu jgn terus main bedal ja...pastu kalau terlebih print or tak leh nk print ka salah kita orang blik...apa hal....menyusahkan kitaorang saja.....

P/S:Jangan bodoh sombong untuk bertanya orang ramai.....nnti sesat jalan....FAHAM...


2 comments:

aibaks said...

mungkin die pikir die da de phd kot..

efa said...

aibaks-mybe la kot...tp jgn la wat cmtu tinggi2 suara...buat malu la...

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...