Friday, October 29, 2010

MaKaN MaLaM Ak :)

salam n selamat malam semua :)

first time ak makan nasi pada malam hari....hehehehe...selalunya jarang ak makan malam :)ak makan td dlm pkul 9 cmtu....nak tahu apa santapan ak td???hurm....nasi goreng ngan air susu HL miahahaha...sedap 0o...tp tak da la rencah ayam or udang dalam nasi goreng ni...kosong ja...ada sayur ja la... ak leh makan sb ak tak leh makan  semua tu :)

kena pantang sb da resdung,,,,tak lama....nnti ak makan balik semua tu :) degil2 itu la ak dah kta suh pantang tp kekadang sedap ja..bila tengok ja ayam,udang,ikan bilis ak terkebil2 nk makan pastu mcm2..plak jadi...taw2 ja la resdung akan jd pa kan??sabar ja la...ni la rupa nasi goreng yang ak makan td...buat sendiri yea :)bukan beli yea....ak lebih suka masak dari makan luar....kekadang ja la makan luar...kalo dh mmg lmbat ak blik kerja tu.....ni la rupa nasi goreng tu... :)



sedap w0o... :)

malas nk wat entry panjang lebor....s0 resepi tak da la yea sb tak nk panjang2...nnti2 ak ada masa ak bagi resepi yea :)lenguh menaip dh ni + tetiba mengantok plak...hahaha.....sesiapa yang tak makan lg tu selamat menjamu selera :) good nite....ak letih sangat ni...yea la td gi beli barang pelbagi...sok cuti...kena siap2 la barang dpur n pelbagai hahaha :p hehehe...bubye..salam





2 comments:

Anna Boleyn said...

uih sama lah kita ada resdung tp degil tak nak stop makan seafood, menda yang gatal2 la yg tak ley makan sebab tu ang favourite hehe. ;p

efa said...

anna-tu la...degil2 kan kta ni nk mkn kan2...favourite 0o...seafood tp tu la....pas mkan...kena la telan ubat2 tu an hehehe :)

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...