Friday, October 22, 2010

kucing yang panjang....

Hye all...nk kongsi sikit tentang kucing yang panjang....hehehe :) korang suka tak kucing?ak tak bpa minat sgt kucing2 ni...kucing2 ak alah cikit&tkut..sebab pa?sb masa ak kecik...sepupu ak ada kena riau ngn kucing kt umah arwah tok ak...cian sepupu ak kena riau ngn kucing tu smpai muka di tercalar n kena jahit...menakutkan...sebab tu still smpai la ak tak minat kucing terutama yg dh besar...kalo kecik tu leh gagah gak duk main2 ngn kucing tu...tkut...hehehe :) 

tkut kena riau ja....huhu...td masa duk nk cri tutorial utk edit pic...ak ternmpak stu link ttg kucing...kucing yang panjang bebenor...terkejut ak tengok...hehehe...jgn dtg dekat wahai kucing yg panjang...menakutkan ak aja....tidak......hehehehe....kucing ni asal dari RENO...nk thu ceta lanjut...gi kat link  http://news.yahoo.com/s/ap/20101020/ap_on_fe_st/us_odd_world_s_longest_cat kalau nk tengok video pergi kt link ni  http://news.yahoo.com/video/us-15749625/raw-video-meet-the-world-s-longest-cat-22536055

nak tgk ka rupa kucing yang panjang tu?ni ha rupanya....panjang bebenor la...jangan datang kat ak udah la yea :) tkut la....hahahaha...tu saja nk ceta...selamat menyaksikan kucing tu....maaf yea tak leh nk bwa msuk video tu... :)tgk dekat link tu ja erk :) sorry...

ni la rupa kucing tu :)


4 comments:

Anna Boleyn said...

panjang nya kucing ni!! first time tengok, t efa blom tngok lagi kucing yang GEMOK! mcmgarfield tu tp gemok lagi tau. anna tngk live. ada org dukung kucing tu. ingtkan teddy bear mla2 tp mstahillah heh~

hari ni anna boleyn happy sangat sebab :

2266 pageviews with 1145 unique visitors for Hana Love Nest!

efa said...

waah...ya ka?uish...tringt lak nk tgk..ya ka anna...oyeah..tahniah...hehehe

YOUsoF said...

Agk² senang tak kucing ni nak lompat longkang? ;D

efa said...

yousof-soalan yang ssh nk jwb...tp rsa2 ssh kot sb pjg sgt...hehehe..ekor pnjang ssh mau jln mybe...

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...