Followers

Wednesday, October 27, 2010

JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI

ASSALAMMUALIKUM SEMUA....


hehehe...tadi masa ak duk blogwalking byk la gak ak gi...termasuklah blog En.Ben Ashaari 

ni...selalu gak la ak gi kt blog tu...kekadang tinggal jejak&comment kekadang tak.....ikut 

mood :) dan ak memollow juga blog En Ben....ya la ak ni baru lagi dalam dunia blogger 

ni....ak tengok entry En Ben ni "Psst..jom promosi blog.." fuhh....memberi semangat pada 

semua blogger2 yang baru lagi dalam arena blogging ni....termasuklah ak...tabik la kt En Ben

:) dengan adanya En Ben buat cmni...ak pon mencuba nasib la erk...hukhuk...yea la bru 

merangka dlm dunia blog ni... :)tq a lot la En Ben sebab banyak membantu blogger yang 

baru ni erk :)So sesapa yang baru dalam blogging ni meh la join :) senang

ja nak tahu cmna?CLICK HERE  OK...

2 comments:

aibaks said...

wa... da jon abg ben ye? best gak masuk ni.. aibaks da join gak dulu.. hehe

efa said...

:)join for fun...penah gak eh..huhu..

PUTIH MELEPAK BAGAI SANG PUTERI

Ramai yang nak putih? mesti ramai kan? tetambah bagi yang banyak aktif dalam sukan luar ni..terutama budak sekolah dan pelajar universiti.....