Thursday, October 14, 2010

JeLuZ YaNg AmAt...

assalammualikum semua....

huhuhu...nk tahu npa title saya kt atas tu JELUZ???huhuhu...sbnya...td masa duk cri n nk cuci2 mata masa duk search internet ni...nk cri tgk2 la...benda yg susah utk sya sambar tu kan...tahu apa??hahahaha...kamera DSLR...adesss....mmg payah sungguh nk dptkannya haish....tetiba masa duk search tu jmpa la 1 blog ni...http://www.blogaku.net/archives/2009/01/27/nikon-d90-kamera-dslr-pertamaku/#comment-78393 uih...tetiba jeluz tgk kamera dya...ayoik...byangkan D90 tu kot...mahal sesungguh ati...adess...tp saya teringin nk beli kamera tu...tp x ckp lg duitnya mau beli...hahaha...tak pa ngh kumpul ni duit...jd bebyk..so bru leh beli...yeye...sabar2...cabaran n 1 dugaan...entah sb apa tah minat yg terlampau pada kamera DSLR ni aduss...tp setengah kengkawan saya x taw cmna kamera DSLR tu...duk wat muka blur!!uish...jgn blur...kwn2 ku ni ha meh saya tunjuk sesapa yg x tahu rupa kamera DSLR tu na...ni la rupa kamera tu :P

ni la kamera D90 tu :P

selain dri blog tu ni ha 1 lg blog...byk gak info or tutorial kt blog ni...http://melromeo.blogspot.com/2010/04/2-sebab-kenapa-aku-nak-beli-kamera-dslr.html emm...bilalah saya nk dpt yea kamera tu :( kecewa...eccece..feeling lak...wakkakaka...kempunan nk memilikinya...ak suka snap pic...tp x suka org snap pic ak..hahahaha...mklum lah fhm2 sdh..wat x taw ja...kahkah...kalo dpt kamera tu..sah guling2 atas katil and...sengeh2 x kira...ahhahha...korang doa2 kan la yea...biar duit ak menimbun erk kahkah... :P

2 comments:

iznulmuazim said...

kumpul duit sikit2 dulu

efa said...

*iznulmuazim-huhuhu..duk kumpul la ni....dh lma dh duk kumpul...hehehe..tq :)sya ak kumpul cikit2...lama2 jd bukit tul x?hehehe :)

Jom sihat tanpa ubat !

Takut nak makan ubat? ada alahan? atau memang tak makan ubat hospital? jangan risau jom sihat tanpa pil..Lepas tu nak makan apa untuk sih...