Followers

Wednesday, October 13, 2010

GaDiS MaLaNg SuNggUh.....AKIBAT..........

assalammualaikum semua....

hurm hari ni saya nak ceta la kt korang masa saya baca newspaper hari ni pnya 14/10/2010(my metro)...tetiba terkejut plak sya....apa dya...ha alkisahnya seorang perempuan ni...dikelar oleh si lelaki....siapa laki itu......tut.....suami beliau sendiri...ada ka patut....leh plak dya buat cmtu tak patut....eeee... geram ja kekadang tu ha...menci...adess...sabar2 efa...jgn memarah...huhuhu...yea la dh dya buat cmtu...sapa x geram...kn2...cian dya diperlakukan sebegitu...sedih 0o...perempuan tu seorang remaja dari Afghanistan....apa jd kt dia nk tahu...suami dya tu...kelar hidung and telinga ole...ish2...tak patut...tp apa problem diorang sya pn x  taw...nasib kt malaysia ni xjd cmni kan2...takut ja dengar..nma perempuan yang kena kelar ni aisha...dya dikawin oleh bapanya masa tu umur dya 12 tahun...muda sangat tu kawin...katanya...lelaki tu pejuang taliban...kononya sebab nak bayar hutang...cm2 suami dya buat kat dya...tak snggup dh nk ceta..lg...cian dya....sabar ja la yg termampu ya...yang paling sedih..tu dya kena dikelar...aduss...sakit la....hukhuk...sekarang aisha dh dapat hidung palsu baru tu....cian kan...apa2 pn tu aisha...walau duk jauh...saya harap awak happy2 always with your new nose ok ;)takmo sedih2...

ni la rupa aisha tu...saya ambik dri newpaper yang terbaca td...cian kan...

No comments:

PAKEJ PHOTOGRAPHER

Hye semua…maaf lama rasanya tak on blog kak fa ni..amaklumlah bulan puasa I is sibuk sikit dan kebetulan habis dah praktikal kan? So menyib...