result o0...result..

Ari ni ak mai awal kt tmpt keja..huhhu..lepas mkn and relax2 kat pantry kt tmpt keja ak ni..ak terus pi duk tercongok kt tmpt ak keja ni la..sunyi sepi..mcm dunia ini ak yang punya :) uhuhu...and then ak pi la cek printer cm biasa keja ak cek paper..pastu ak bkak laptop n bkak internet cek result ak nk smbng stdy kt Poli tup2 atoi....x dapat ah :( sedihnya ak..punah harapan ak dowh..tp x pa,ada yang len mungkin kali ni rezeki ak x baik..mybe next time ada la tu..uhuhu..

Ak igt nk call KPTM sb diorang suh telefon if ada apa2 problem msa nk cek result tu ah..jap2 lg la ak telefon uhuhu..ak harap dpt la kalo x dpt gak nk wat cmna dh nasib tak menyebelahi ak kali ni uhuhu..apa2 pn ak kena sabar benda2 cmni.."SABAR ITU ADALAH SEPARUH DARI IMAN".Apa2 pn ak bersyukur dengan apa sekali pn yang telah ditentukan oleh ALLAH S.W.T.AMIN...Mungkin this time bkn nasib ak uhuhu...

Nak minta UITM tkut tak dpt...msuk UITM ni byk cabaran yang perlu ak tempuhi uhuhu..tgk la lu cmna..Hurm..apa2 pn ak hanya mampu bersabar ja la..

No comments: