Followers

Wednesday, April 21, 2010

Yeah ari ni semuanya dah selesai..apa yg dah selesainya hehehhe..td dalam kul 8.45 pg ak pergi pejabat pos bayar duit wang pos untuk konvo,hurm..melayang duit ak RM100 ape dah..lepas abis gi pejabat pos ak pi toup jap hehhehe..kredit dah abis x leh nk telefon kak leha(member masa kolej) nk komformkan tentang konvo cmna nnti..Ak ingat nak telefon dya tengahari la huhuhu..

Semalam Ain (member kolej) telefon ak,so ak tnya la dya nk pi konvo or x..dya kta dya x pi siap bg dh wang pos tu awal2 huhuhu..asal la dya x pi kekadang rasa cm rugi plak kalau tak pi.Ya la dh tungkus lumus study 2 years ambik sijil tup2 x pi konvo..kalau dya smbng lg study len la cerita bleh gak ambik convo for Diploma pnya,sijil x ambik pn x pa..ni tak hurm..ak pn x taw..tak cukup kouta la convo nnti coz Ain tak da..

Apa nak buat dah dia tak mau pi..tak bleh paksa la..kang kalau paksa kta bz body plak huhuhu..Dan dengar ktanya dia dah nk tawin huhuhu..ak tmpang bahagia jika dia bahagia ku pn bahagia..Moga perkahwinan dia selamat dijalankan dengan baik dan aman...Amin2x...Ak mampu berdoa moga2 perkahwinan dia kekal hingga ke akhir hayat..Syukur..

Ya..dah sorang kawan ak nk kawin tunggu lagi sorang plak iaitu dilla (member masa kat sekolah SMTSP2)dengar kta bulan 12 entah just wait n see..nnti kawin Ain (member kolej) ak nk pakai bju aper erk mmg la bju kurung/kebaya..tp warna ap erk hurm...dalam pemikiran hahahha..entah bntai ja la warna pa pn hehehhe..x sabar rasanya nk pi kenduri dya hahahhha..best la plak..ak mybe pi ngan mak ak..Entah Ain (member kolej )jemput tak bebudak kolej 1 kelas hurm..entah tu terpulang ak nk invite bleh ja tp tu la kena tuan yg nk tawin la pnggil kang kta ak ni sibuk lak..minta2 lah dia invite lepa uhuhu..bru best riuhkan majlis ktakan hahahha..tak sabar rasanya nk tgk dya tawin ngee...

No comments:

PUTIH MELEPAK BAGAI SANG PUTERI

Ramai yang nak putih? mesti ramai kan? tetambah bagi yang banyak aktif dalam sukan luar ni..terutama budak sekolah dan pelajar universiti.....