Followers

Wednesday, April 21, 2010

Trend Tudung Terkini


Tadi masa ak ngah on9 fb tetiba ak tengok kt fb kak ak dia tag tudung 'Najjah' kt fb member dia uih..cntik gak tudung trend baru ni yang dipakai oleh kak farah Adeeba pengacara Nasi Lemak Kopi '0' tu uih...sweet jew dya pkai tudung tu uhuhu...comey2 suka tengok dya pkai apa2 pn tudung sesuai jew tuk dya ekekeke...lepas tu apa lg ak save ler pic dia n buh kat blog ni..wakakaka...comel sgt bila kak farah tu pkai tudung najjah..nk tengok ker rupa tudung tu uhuhu...ni ha kt bwah ni tengok la...nnti2 beli la yer kalo berminat wakakaka...


 yang atas berlebal tu adalah inner..

Cantik jew kak farah adeeba pakai tudung 'najjah' sesuai sangat ngan dia..eden nk beli n cuba la pakai uhuhuu.weekend ni ak nk pi la cari tudung ni plak ekekeke...sesapa yang nk mencuba pkai tudung cepat2 yer beli uhuhu..Tak sabar rasanya nk pergi ronda2 tegok tudung baru ni uhuhu...jom pi beli jom uhuuhu

3 comments:

tee said...

salam... akak berminatlah dgn tudung yg warna turquoiae tu utk anak akak... jual?

efa said...

wasalam,owh..tudung tu tak jual pon ...la kak..just sya suka tgk ja tudung tu...sorry erk ka tak jual yg tu..

Nisa Ghazi said...

Inner tu inner yg camne ek die pakai?

PUTIH MELEPAK BAGAI SANG PUTERI

Ramai yang nak putih? mesti ramai kan? tetambah bagi yang banyak aktif dalam sukan luar ni..terutama budak sekolah dan pelajar universiti.....