Followers

Sunday, April 4, 2010

5/4/2010

Aku bgun agak lewat cikit pagi ni dalam pkul 6 cmtu,selalunya ak bangun dalam kul 5.30pg,sebabnya semalam tengok ABP..hahahhaha..tak sangka Dato Siti Nurhaliza menang Anugerah Bintang Paling Popular hahhahha...memang Dato Siti patut dapat pun sebab beliau seorang penyanyi no 1 malaysia yang top n popular hehehhe..ak suka semua lagu2 dia best sesangat..dari dulu lagi ak suka dengar suara daya sb merdu sangat hahahha..tmbah2 lagi kalau dia bergandingan dengan krisdayanti best sangat.

Aku suka tengok gelagat sharifah syahira n Raja azura jadi pengacara pada malam tadi lucu lak..anak sharifah syahira comey sesangat geram tgk anak dya.huuhuhu...tadi ak sampai tmpat kerja awal lak dalam kul 7.45pg hhaahhaha...awal sangat tu huuhuhu..so cm biasa duk tmpat kerja mak la lu sb (lab) kt tmpat ak kerja ni x buka lg sebab awal lg.hurm...dalam kul 8.50pg cmtu ak turun g lab nasib dh buka kalo x alamat naik blik kt tingkat 3 tmpat mak ak kerja hahahha...sampai2 ja ada lak student yang nak print n nk toup..hurm...pa lg kerja ku pn bermula la..

tak sangka ak lepas dh wat kerja n duk layari internet ni..tup2 dah kul 11.25pg hhahaha..nak tengahari dah lapar pulak rasa perut ak ni..td pagi tak makan sebab tu la lapar..tak pa2 ak bawa bekalan untuk tengahari ni x yah dh nk keluar g cari makan senang hati...masak kt umah wakakakka..jap lg ak ingat nk g pejabat pos coz nk bayar bil elektrik,x bayar lg ni..huuhuhuhu..so time lunch time ni ak nk pergi la.

Ak sekarang ni tengah berfikir nk pakai baju apa untuk konvo nnti ah..hurm...dengar kta kolej komuniti teluk intan pakai baju biasa ja..maksud ak.setahu ak kena pakai bju warna putih/krim.Tp ak tgk lepa pakai bukan warna tu pn mybe x kisah dah kot baju warna pa dh kot..huuhuhu kalau cmtu syok la ak..ak ingat nk telefon lec n tanya mereka pa yg kena pakai yg sebenarnya for convo..senang ckit tnya direct kt lec or yg jaga untuk convo tu..

Hurm...jap lagi ak nk telefon KPTM Ipoh coz nk tnya tntang ak pnya result nk masuk kt stu dpt or tak,sb ak ingat nk tmbah kos sebab lepa buh smpai 5 kos untuk pilihan tp ak buh satu tu yg nk tnya ni hehehehe..takut lak x bleh..susah plak ak nnti hahahha...kalau dpt ak bersyukur sangat tp kalau tak dpt tu bukan rezeki ak la kot tunggu la lg tahun dpn yg akan dtg hahahha..entah la apa pn ak hanya mmpu berdoa..Amin..

No comments:

Win Calendar 2017 Frame in Blogger Contest Giveaway

ANYONE like to join?  This Blogger Contest Giveaway? ora adzlin  Let join it guest 😎 Win Calendar 2017 Frame so awesome ...