Tuesday, September 5, 2017

1 Minute Miracle Foundation Tip Top

Ada yang tanya akak pakai foundation apa? Ha meh nak habaq mai. Akak pakai 1 MMF saja 

Lepas akak dah apply 1MMF


Siapa yang nak nampak natural walau pakai foundation? Ada ja produk yang nampak natural tau!! siapa bila tak ada? Meh cuba 1 minute miracle foundation. Apa yang best Foundation ni? Huh banyak kelebihan 1MMF





Effect yang sangat Wow dan memikat hati πŸ˜ buat yang suka pakai foundation ni !



1 Minute Miracle Foundation juga dapat :

πŸ’Žmemutihkan kulit
πŸ’Žmenyerap minyak berlebihan
πŸ’Žmenghilangkan black head
πŸ’Žmemudarkan parut 
πŸ’Ž-mnghaluskan kulit










Yang paling best akak suka produk ni kerana foundationnya :

tak bercapuk
tahan lama 16 jam
dapat merawat jerawat 



Best tak? Best?

Paling suka sebab dapat merawat jerawat yang tumbuh πŸ˜‰Lagi SYOKNYA!! dapat Free Charchoal span seronok wooo


TUDIA CHARCHOAL SPAN


Lagi tentang  istimewanya 1MMF ni?? 

🍭-lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara
🍭-30% ekstrak mutiara (wajib glowing)
🍭-8grm tahan 2bulan lebih
🍭-wangian melekat diwajah
🍭-1kod warna sahaja(1mmf akn berubah mengikut warna kulit)
🍭-tahan 16jam (tak berminyak)
🍭-full coverage
🍭-spf45
🍭-mngandungi vit e
🍭-halal (boleh dibawa solat)
🍭-mesra wuduk


TESTIMONI PENGGUNA 1MMF :






Harga?Haruslah mampu milik tau!!

RM 35 SAHAJA


POSTAGE

RM 8


Suka tak?best kan?calit-calit dah vogue gitu..



Berminat? Jom klik πŸ‘‡






CARA BUAT LAKSAM

Hi ampa semua lama sis tak celoteh dalam blog kan?Tapi Sis ada saja di fb or insta tu.Ok disebabkan ada yang bertanyakan cara nak layur nk b...