Followers

Tuesday, February 21, 2017

wow macam baby doll!!

Assalammualikum dan selamat petang..aipp-aipp minum petang dah ka?atau baru nak lunch? ekekeke 😃 alhamdulillah harini dapat lunch steamboat...nanti sis update bab steamboat ni yekk, ok sekarang sis nak tunjuk dekat awok-awok semua nak nampak muka macam sis ni tak??



Pasti semua teringin nak Nampak macam sis tu kan?glowing ala-ala artis gitu?kan? kan?eceh..orait nak tampak :

glowing,tak nak ada jeragat atau jerawat nohhhh..sis kenalkan if beauty produk yang pasti berkesan untuk hilangkan jeragat,jerawat dan tidak lupa juga bintik-hitam (black head) nak ka tak nak pudar sikit-sikit lelama hilang semua? Jerawat pun alahai memalu pula nak muncul kembali??kulit muka kusam?kulit tak sekata?




Meh-meh cuba produk if beauty ni,pasti anda suka dan nak lagi guna!! Serius best!! 




kalau beli SET if beauty ni akan dapat :

          
SABUN


DAY CREAM


NIGHT CREAM (1)



NIGHT CREAM (2)


nak glowing ka idok???hakak-hakak sekalian? ekekeke...nak lagi best pakai serum if beauty best wooo sebabnya lembut ja muka..



tara...itu dia SERUM vit C if beauty


Berminat tak??tak kan melopong tengok ja kan?? ekekeke nak tahu details..whatshapp sis 0134294786 or pm sis di FACEBOOK ok?? 


Sunday, February 19, 2017

tenaga makin kurang?

Assalammualikum dan selamat pagi...maaf baru dapat bersiaran...😂😃 sabtu ahad cuti..efa pon bercuti dari memegang laptop...kalau hand phone susah pula..fb tak leh buka and nak update blog dari hp kecil sangat kan? haha..harini ada tak yang Monday BLUES?? Hahaha...kalau isnin ja mesti bermalas-malasan sebab sabtu dan ahad cuti??kan-kan?

Orait..ada tak dekat sini kalau naik tangga ka atau belari ka..naik basikal ka dia macam tak ada tenaga ja?? letih lesu,semput gitu la?ada?ada? kalau ada...anda semua patut cuba makan chia seed..apa benda la chia seed ni?? ramai juga yang tak tahu kelebihan chia seed ni..ok macam ni :


ANAQIAH CHIA SEED


  • KUALITI YANG DIYAKINI



  • CHIA SEED Anaqah memang berkualiti gred A+++. 


Nak tau macam mana dia gred A+++ bila kita rendam dalam air dia tak ada bau, tiada rasa dan biji²nya memang cantik.


Sebab tu korang kena tau :

Kualiti chia seed  ada dua:

(1)-Premium.

(2)-Original.

📌Premium walaupun dari mexico campuran gred.

📌Original melalui proses pemilihan untuk gred terbaik.

📌Pastikan anda beli CHIASEED ANAQAH FROM MEXICO

📌Chia seed ANAQAH ni dijual online/offline (COD).

So pastikan yang ORI BARU BELI.

#sebutirsejutakhasiat


KELEBIHAN PENGGUNAANNYA??















itulah kelebihan chia seed...tak kan korang tak berminat chia seed ni? best wooo banyak kelebihan yang dapat dimanfaatkan bila makan chia seed ni tau..mesti korang tertanya-tanya berapa harga chia seed ni kan? huh nak bagi tahu ni...chia seed ni bukan RM 100,bukan RM 50 tau!!! tapi harga mampu milik..semua boleh beli...sebab harganya hanyalah :


berminat tak?berminat tak? kalau teringin boleh whatshapp sis 0134294786  like PAGE OR Pm  FB sis ok??





Monday, February 6, 2017

Flip-flip sangat ka?


Assalammualaikum dan hye semua kak efa nak tanya ni...awak-awak semua yang wanita comey-comey lagi anggun dan cantik berseri-seri,suka pakai tudung shawl boleh flip bila tolak angin ka? atau suka yang jenis mudah dan cepat? macam kak efa memana pun boleh..tapi kalau nak cepat sangat tu kak efa suka pakai tudung yang instant shawl 2 loop..


sebab apa?instant shawl 2 loop? cepat mudah untuk dipakai,tak perlu lelama nak pin-pin..ha kak efa nak suggest instant shawl 2 loop yang kak efa jual by ESCRAVES. Tudung dari escraves ni memang kak efa berkenan dah lama,hinggakan kak efa terkesima lalu membeli dan jadi dropship by kak LM team..serius best pakai instant shawl by ESCRAVES ni,yang pasti tudung ni boleh ajustable,labuh patuh syariat,dan lagi penting tak jarang,dan pinless ok? tak perlu pakai pin pon boleh na jangan risau..


nah meh cuci mata dan tengok kot ada berkenan kan? nak risik nak tahu lebih lanjut boleh la try whatshapp or like page sis efa ok? ;)



Sis jual intant shawl by escraves ni ada 3 jenis ok? dekat bawah ni ada contoh dan testimoni, feel free cuci mata awak-awak semua yea?


  • NAYLA 2.0
  • MIKA PRINTED
  • PUCCI













Choco Jar slurppp

Assalammualaikum dan selamat pagi,dah lama rasanya tak menulis entry dekat blog ni kan? Alhamdulillah diberi kesempatan lagi dan ruang lagi untuk menulis setelah sekian lamanya menghilang dari menulis di dalam blog yang picisan ini..

Alang-alang dan buat come back ni kan?ecewah..ni nak promote sikit business akak yang serba sikit ni hehe :) amaklumlah akak kan student lagi dan tambah pula sekarang akak tengah intern..perlu cari side income sikit la kan? ya dak? selalu promote dekat facebook dan juga mypage akak saja,hari ni akak nak promote dekat blog dan nak blogwalking ke blog yang lain..

Choco Jar slurpp?? huh akak ada jual choco jar tau,sesiapa yang nk beli bolehlah buat tempahan...akak open order ada 3 flavour ja buat msa sekarang :


  • koko crunch
  • honeystar
  • oreo

kalau berkenan nanti boleh like page akak or add facebook ok?