Followers

Wednesday, June 15, 2016

Mai Pakat Tengok!!

Assalammualikum dan salam sejahtera semua

Ha mai semua pakat tengok apa yang ada disini ekekeke :D ok nak kabo sini dikesempatan dekat nak raya ni efa ada la buat bisnes sikit-sikit,nak tahu bisnes apa? ni bisnes jual shawl (Chiffon) bagi sesiapa yang nak mencuba memakai shawl chiffon homemade yang efa buat ni boleh la try oder and beli ok? mana tau nanti nak repeat oder? ada yang dh try beli dan repeat oder dengan efa. So apa tunggu lagi meh la jenguk-jenguk tengok kot la ada yang berkenan dihati diantara semua warna yang ada ni kan? boleh la beli untuk kakak,adik,mak,atau kawan-kawan atau untuk si cik tunang,untuk isteri,dan girlfriend korang sempena nak syawal bakal tiba ni ya dak? ekekeke :D so come and see first and grab it now ok?




SHAWL CHIFFON

RM 20 (NOT INCLUDE POSTAGE)

Sesiapa cepat sis bagi harga kasih sayang

so come and see and grab it ;)

Saturday, June 4, 2016

I am Back!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat tatapan semua pembaca...

Maaf la yekk sebab dah lama tak menulis entry yang baru amaklumlah buzy belajar dan kekurangan idea dan internet pun kekadang lombab aja..haha..so sekarang efa kembali untuk giat aktif insyaallah jika diberi kesempatan akan daku blogwalking lelaju kesemua blog-blog yang ada hehehe aishhhh lama sangat tak aktif ni rasa semacam aja lak hikhik :) urmmmm so dikesempatan ini juga efa nak ucapkan salam Ramadhan buat semua...semoga Ramadhan yang bakal tiba ini akan kita mendapat berkat yang lebih sesungguhnya Ramadhan yang tiba yang lagi mulia ini dapat kita menjalankan ibadah dengan lebih Insyaallah, moga kita dilindungi dari segala liku perjalanan hidup kita ini...Amin,,


Lepas ni akan penuh la entry dari saya....sebab sekarang dah nak start exam so wish me luck ok? Exam time puasa,moga mendapat keberkatan di bulan yang mulia ini...Insyaallah doakan mudahan efa dapat menjawab soalan exam dengan seeloknya...doakan kita yekkk hehehe :) lepas exam mula akan bergiat aktif menulis entry ok...Kepada sesiapa yang ternampak update entry ni boleh la tinggalkan nama blog anda untuk efa blogwalking na hehehe tak sabar nak blogwalking dan menulis entry kembali...mohon tunjuk ajar kembali na semua hohoho...



Selamat menjalani ibadah puasa buat semua muslimin dan muslimat...Insyaallah moga Ramadhan tahun ini mendapat keberkatan dariNya mudahan Amin




Win Calendar 2017 Frame in Blogger Contest Giveaway

ANYONE like to join?  This Blogger Contest Giveaway? ora adzlin  Let join it guest 😎 Win Calendar 2017 Frame so awesome ...