Followers

Thursday, November 29, 2012

TRILOGI CINTA 2

Salam jumaat dan salam 1 malaysia ecece =) ok hari ni nk story pasal cerita 'TRILOGI CINTA 2',ha sekarang dh ada sambungan cerita tu tau.Cerita ni adalah arahan dari rosyam nor, sebelum ni pernah aku buat entry pasal cerita ni. Ada tengok tak? tak? ok kalau tak tengok lagi leh la korang tengok dekat entry sebelum ni di sini trilogi cinta ok? 



cerita ni mula start pada 6 september 2012 =) maaf yea lambat review cerita ni sb lama x menjengah blog sendiri hehe buzy =P ok jangan lepaskan peluang untuk tengok sambungan cerita ni erk di RTM1 pada hari khamis dan jumaat yea,dan jangan lupa juga rebut beli buku dari cerita ni erk hehe =) dengar cerita dah ada dipasaran ada yang dah beli? nak gi cari buku ni nanti 





Monday, November 26, 2012

teater komedi

Assalammualikum dan selamat tengahari buat semua hehe, dah lama rasanya saya tak update blog bukan? maaf la yea agak bz sem ni haha dikesempatan dah cuti ni leh la berupdate blog ya dak? hehe ok baiklah hari ni nak story la sikit pasal teater muzikal komedi yang dibuat oleh pelajar-pelajar semester 5 dekat Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin dimana disitu juga saya belajar :) teater itu bertajuk bawang besar bawang kecil. Teater muzikal komedi ini diadaptasikan dari cerita bawang merah bawang putih, tapi jalan ceritanya diolah sikit :) 

Teater ni dibuat pada waktu malam di Dewan Kuliah Utama di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin,dibawah ni adalah poster teater itu.


Kebetulan pada masa teater ni nak dipentaskan time tu saya dan rakan-rakan yang lain tak sibuk,jadi rebut peluang untuk tengok cerita tu dan dapat la tengok cara mereka mempesembahkan teater itu,ya la semester depan kan nak buat pementasan teater juga huhu so kitaorang semua pergi la tengok cerita tu


Ini dia tiket masuk teater komedi bawang besar bawang kecil :)
 tiket masuk percuma hehe



Best sangat teater bawang besar bawang kecil ini,tak sia-sia gi tengok hoho :) lawak sangat hehe maaf la yea tak da pic time mereka buat pementasan sebab tak bawa kamera time tu lupa -.-' good job buat anak seni production yang telah mempersembahkan sebuah teater komedi yang menarik dan best sangat tahniah buat semua semester 5 kerana berjaya mementaskan teater dengan jayanya tahniah!



p/s : semester depan daku pula kena buat pementasan camtu aiyok -.-' seram huhu