Followers

Tuesday, May 8, 2012

novelis and kartunis?

Assalammualikum semua,dah lama rasanya tak update blog kan?hehehe amaklum lah sebelum ni agak buzy ngan final projek dan bebagai2 lagi kerja :) dikesempatan yang free ni aku nak la gak update blog yang dah bersawang ini uhuhu, dah lain eh rupa blog ni eh?dah upgrade eh? cheq baru tau haha

orite hari ni nak story pasal novelis dan kartunis? apa itu novelis? dan apa itu kartunis? ahaha korang semua mesti tau kan novelis itu adalah penulis novel dan kartunis itu plak adalah pelukis kartun :) ha baru-baru ni ada Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur(KLIBF 2012)kan?anda semua pergi tengok tak? mesti ramai bukan yang pergi? aku tak dapat pergi sebab jauh sangat hanya mampu tengok dalam FB ja, orite ini ada beberapa pic suasana di hari kejadian yang sempat aku tengok dalam FB :) tapi ni pic di booth gempak starz aja yea...

Gempak Starz :)

awesome kan? T__T

kenal tak? ini sesi bersama Keith
  


autograph bersama keith artis komik lawak kampus :)


hanya gambar artis komik ja yang dapat aku tunjuk dekat korang hehe :) sebab aku peminat cerita komik kekadang ja layan novel ni huhu kalau nak tengok peminat novel boleh la tengok dekat blog akak sunah dan blog abg nadh pasti korang nangis tengok pic dengan Ramlee Awang Murshid ( RAM ) dan autograph dya  uhuhu aku pun nangis dalam gembira haha 

P/s : Jangan lupa beli buku dari keith tu yea haha me dah beli muahaha :p